Hos APCOA PARKING er du i centrum

Vi ser dig som en samarbejdspartner og ønsker at tilbyde den rigtige løsning til hver enkel parkeringsplads.

Skræddersyede løsninger
Alle parkeringsarealer er forskellige og derfor er der brug for skræddersyede løsninger, både af hensyn til grundejerne og bilisterne. APCOA PARKING yder en individuel service på hver enkel parkeringsområde og tilpasser sine produkter til kundernes ønsker og bilisternes parkeringsadfærd.

Parkeringskælder - Århus

Du kan få inspiration og læse mere om nogle af de standard serviceydelser, vi blandt andet tilbyder:

Ønsker du rådgivning omkring ovenstående områder eller om parkering generelt er du velkommen til at kontakte os. Klik her

Alle parkeringspladser er unikke
Ved et parkeringsareal er omgivelserne afgørende for, hvad der er bilisternes behov. I for eksempel shoppingcentre parkerer bilisterne som regel i flere timer, i en lufthavn eller ved en banegård muligvis i flere dage. Hvis det er nødvendigt kan APCOA PARKING efter ønske indgå i udviklingsprojekter allerede fra starten af byggefasen. Efter en grundig analyse af parkeringspladsens placeringen udarbejdes et komplet koncept for driften med takster, der er tilpasset de forskellige målgrupper og med individuel rådgivning på stedet.

APCOA PARKING kan også hjælpe med at øge afkastet på eksisterende parkeringspladser ved hjælp af den nyeste teknologi og effektive marketingtiltag.