APCOA og Siemens indgår partnerskab om nem opladning af elbiler

/arkiv-laes-mere/apcoa-og-siemens-indgaar-partnerskab-om-nem-opladning-af-elbiler/

APCOA PARKING og Siemens har netop indgået en ny partnerskabsaftale, som betyder, at der installeres elladestandere i en række af APCOA PARKINGs parkeringsanlæg. Alle, også ikke-abonnenter, kan betale for parkering og strøm via APCOA FLOW-appen.

Hver sjette nye bil, der blev solgt i Danmark i 2020, var en elbil eller plugin-hybridbil, og tal fra starten af 2021 indikerer, at der i år kommer yderligere strøm på udviklingen, som skal føre til, at der i 2030 kører 775.000 el- og hybridbiler på de danske veje.

Dén målsætning kræver tusindvis af elladestandere. Og nu tager APCOA PARKING i Danmark via et nyt partnerskab med Siemens Danmark første skridt i retning af, at det skal være hurtigt, nemt og billigt at få el- eller hybridbilen ladet op, mens den holder parkeret.

Første betalingsparkeringsanlæg, hvor der skal sættes elladestandere op, er i Axel Towers i centrum af København. Den bliver den første i en række af APCOA PARKINGs 2.500 p-huse, p-kældre og p-pladser.
Samarbejdet med Siemens omfatter levering, installation og service af ladestandere på APCOA PARKINGs parkeringspladser rundt i Danmark. Konceptet adskiller sig ved, at det er åbent og tilgængeligt for alle. – Man skal ikke tegne et abonnement, man kan betale for parkering og opladning samtidigt i APCOA FLOW-appen.

Ifølge Dan Kirk, der er chef for marketing, forretningsudvikling og kunderelationer i APCOA PARKING, er Siemens blevet valgt som samarbejdspartner, da de lever op til de høje kvalitetskrav, som APCOA har til sine samarbejdspartnere om knowhow og teknisk kunnen samt en åben tilgang til en integration for fremtidige løsninger.

”I APCOA PARKING er vi glade for og stolte over, at vi har indgået partnerskab med Siemens Danmark omkring vores e-charge koncept. Vi har igennem de seneste år arbejdet på en løsning, der kan imødekomme de krav og ønsker, der er i markedet fra vores kunder og fra øvrige forbrugere. Vi får med dette samarbejde mulighed for at tilbyde den løsning, som vi mener er den bedste, både for vores nuværende kunder og for andre danskere, som kan besøge vores parkeringsanlæg, oplade bilen til markedets mest fordelagtige priser og – ikke mindst – gøre det uden noget abonnement eller anden form for binding,” siger Dan Kirk.

Også Jesper Skou, divisionsdirektør i Siemens, glæder sig over det nye samarbejde.

”Hvis der skal flere elbiler på vejene, er en effektiv elektrisk infrastruktur afgørende. Med partnerskabet kombinerer vi Siemens’ intelligente ladestandere med APCOAs stærke brugerinterface, der som noget nyt på markedet giver alle og enhver mulighed for at parkere og oplade elbilen samtidig. På den måde bliver opladningen både nem og billig, så vi ser frem til et fortsat styrket samarbejde”, siger Jesper Skou.

Tilbage to top