Lyngby Storcenter åbner nyt parkeringssystem i samarbejde med APCOA PARKING Danmark

/arkiv-laes-mere/lyngby-storcenter-aabner-nyt-parkeringssystem-i-samarbejde-med-apcoa-parking-danmark/

Ingen kø eller spildtid

I januar kan Lyngby Storcenter byde deres kunder velkommen til en ny parkeringsoplevelse i deres parkeringskælder. De traditionelle bomme bliver fjernet til fordel for et nyt digitalt nummerpladeregistreringssystem (ANPR), hvilket betyder at man ikke længere skal trække billet ved indkørsel. I stedet bliver det automatisk registreret hvornår man er ankommet til parkeringskælderen, ved hjælp af højteknologiske kameraer. Når man ønsker at forlade kælderen igen skal man blot indtaste sin nummerplade på en af de opstillede betalingsautomater, eller tjekke ud i APCOA PARKING Danmarks parkeringsapp APCOA FLOW.

Det nye digitale system bliver implementeret af APCOA PARKING Danmark fordi Lyngby Storcenter ønsker at løse problemer med kødannelser i kælderen. Hvis du ønsker at læse mere om hvordan Lyngby Storcenters nye parkeringssystem kommer til at fungere, så besøg https://lyngbystorcenter.apcoa.dk.

For kontakt til APCOA PARKING omkring parkering i Lyngby Storcenter ring på 45 26 76 90 eller skriv til lyngbystorcenter[at]apcoa.dk.

 

Tilbage to top