Nu bliver det muligt at få leveret pakker lige ved siden af sin parkerede bil

/arkiv-laes-mere/nu-bliver-det-muligt-at-faa-leveret-pakker-lige-ved-siden-af-sin-parkerede-bil-1/

Et nyt samarbejde mellem APCOA PARKING og Nordic Infrastructure betyder, at der i de kommende uger bliver sat omkring 25 Nærboks op på p-pladser i bl.a. København, Aarhus, Odense og Aalborg.

De fleste kender situationen: Der dukker en besked op om, at de nye bukser eller det nye cover til mobiltelefonen, som er købt på internettet, nu er klar til afhentning i en pakkeboks eller en pakkeshop. Og det er jo rigtig fint. Udfordringen er bare ofte den, at pakken skal afhentes et godt stykke vej fra hjemmet eller arbejdspladsen.

Men et nyt samarbejde vil fremover gøre det muligt at få sine pakker leveret lige ved siden af sin bil. APCOA PARKING har netop lavet en aftale med Nordic Infrastructure, der er etableret af SwipBox og PostNord. Samarbejdet betyder, at der i første omgang forsøgsvis bliver opsat Nærboks på i alt omkring 25 APCOA-parkeringspladser i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Vejle, Horsens og Taastrup.

- Hvis man får valget mellem at kunne køre direkte fra arbejde og hjem til familien kontra først at skulle klare diverse tidkrævende gøremål på hjemvejen, er der ingen tvivl om, hvad de fleste af os ønsker. Med dette nye samarbejde bliver det muligt at bestille pakker til levering i en Nærboks, der er stillet op på den parkeringsplads, hvor man har sin bil holdende. Det kan give mange danskere en væsentlig tidsbesparelse, siger Dan Kirk, chef for marketing og forretningsudvikling i APCOA PARKING.

I København bliver de nye Nærboks blandt andet sat op i Axel Towers og Carlsberg Byen. På sigt er det tanken, at boksene på parkeringsanlæg i de syv byer får følgeskab af en række andre byer.

Nordic Infrastructure har som målsætning at få 10.000 pakkebokse op over hele landet. Når alle bokse er sat op, vil der være tale om verdens tætteste netværk af pakkebokse. I første bølge bliver der de næste seks måneder sat 2.000 pakkebokse op – heriblandt på APCOAs parkeringspladser.

- På baggrund af et pilotforsøg med Nærboks i Kolding og Sønderborg kan vi se, hvor glade kunderne er for at kunne hente pakker døgnet rundt og så tæt som muligt på dér, hvor man bor og færdes. Ideen om at stille Nærboks op på parkeringspladser passer som hånd i handske til hele tankegangen bag Nærboks, fastslår Lars Hem Simonsen, der er CEO hos Nordic Infrastructure.

 

Fakta om APCOA PARKING

APCOA PARKING blev stiftet i Danmark i 1995 og er en del af APCOA PARKING Group. 

APCOA PARKING administrerer i Danmark 1.500 p-anlæg, blandt andet parkeringshuse og -kældre i Axel Towers og Carlsberg Byen i København, Lyngby Storcenter, Odense P og Salling i Aalborg. 

Firmaet har allerede samarbejdsaftaler med blandt andre Tivoli og BroBizz.

Læs mere om Nordic Infrastructure: www.nordicinfrastructure.dk

 

Fakta om APCOA PARKING Group

APCOA PARKING Group er Europas førende parkeringsoperatør med mere end 45 års brancheerfaring.

Med omkring 5.000 medarbejdere, administrerer APCOA PARKING Group omkring 1,5 millioner parkeringspladser på ca. 9.500 parkeringsarealer i 13 europæiske lande. Det inkluderer parkeringspladser i 1.800 byer og tilhørende shoppingcentre, 400 hoteller, 150 hospitaler og 58 europæiske lufthavne. Kernen i forretningsmodelen er, at APCOA PARKING ikke ejer ejendomme selv. Dette gør APCOA til en pålidelig partner, som maksimerer ejendomsværdi for private såvel som offentlige pladsejere.

Firmaet sammenkæder gadeparkering og parkeringshuse med erhvervskunder, partnere, parkanter og deres køretøjer via den digitale platform APCOA FLOW. Hermed transformerer APCOA PARKING store P-huse til mobilitets hubs med innovative services for at skabe en bekvem mobilitetsoplevelse. Og det er også godt for miljøet: Ved at tilbyde digitale services og ved brug af et intelligent traffic management system, hjælper firmaet aktivt med at reducere antallet af biler, som leder efter parkeringspladser og CO2 udslip i byer. Ved at kombinere mobilitet og parkering, er APCOA PARKING ved at blive en integreret del af den smarte by.

Tilbage to top