Nyt koncept: Få bilen ladet op, forruden skiftet og dine pakker leveret, mens bilen holder parkeret

/arkiv-laes-mere/nyt-koncept-faa-bilen-ladet-op-forruden-skiftet-og-dine-pakker-leveret-mens-bilen-holder-parkeret/

APCOA PARKING lancerer nyt ”Urban Hub”-koncept i parkeringskælderen under Axel Towers i København og præsenterer samtidig nye samarbejdsaftaler med Siemens og Ryds Bilglas.

Med en travl hverdag, som ofte omhandler mange gøremål – lige fra at hente og bringe børnene over at købe ind og hente pakker til huske at få bilen vasket en gang i mellem – står ”mere tid til de sjove ting i livet” givetvis højt på mange danskeres ønskeliste.

Nu gør APCOA PARKING en indsats for at opfylde ønsket om en nemmere hverdag og mere tid til familie eller hobbies. Det sker med lanceringen af det første danske ”Urban Hub”-koncept i parkeringskælderen under Axel Towers i centrum af København.

”Urban Hub” er APCOA-koncernens nyeste parkeringsrelaterede koncept og udrulles snart på koncernniveau i alle 13 APCOA-lande. ”Urban Hub ”går i sin enkelthed ud på at bruge en parkeringsplads som central for alle mulige ekstra services udover kerneydelsen parkering, og det kan være alt fra ladning af elbiler til levering af pakker.

Den første ”Urban Hub” i Danmark indebærer helt konkret, at man, mens bilen holder parkeret i Axel Towers, fremover blandt andet kan få bilen ladet op i de el-ladestandere, som Siemens netop har installeret, få udskiftet eller repareret ruder i bilen qua et nyt samarbejde med Ryds Bilglas og få sine pakker leveret i en Nærboks i parkeringskælderen takket være APCOA PARKINGs samarbejde med Nordic Infrastructure.

Som en særlig ny service for ejere af store biler lancerer APCOA PARKING samtidig det nye koncept ”XXL-parkering” i Axel Towers, hvor størrelsen pr. plads er halvanden gang så stor som i normale parkeringsbåse.

”Det ligger os meget på sinde, at både vores kunder i Axel Towers og alle andre, der benytter parkeringsanlægget, får en så god oplevelse som muligt, mens deres bil er parkeret i en af de smukkeste og mest centralt placerede ejendomme i København. Vi er helt enige i APCOAs vision om at tilbyde yderligere services i den tid, hvor bilen holder parkeret – og vi glæder os over, at de nye tiltag samtidig giver vores kunder og besøgende nye muligheder og merværdi, hvilket er fuldstændig i tråd i med vores egen strategi om at udvikle relevante servicetilbud til vores kunder,” understreger Martin Vang Hansen.

Han oplyser, at ”Urban Hub”-konceptet senere vil blive udvidet med endnu flere tilbud, og at modellen fra Axel Towers vil få følgeskab af lignende muligheder i nogle af APCOAs andre parkeringsanlæg i Danmark.

”Det er min klare overbevisning, at langt de fleste af os ønsker mere tid i den travle hverdag til at være sammen med familien eller til at pleje vores hobbies. For APCOA PARKING er det en væsentlig del af vores vision som virksomhed, at vi gerne vil forbinde parkering med mobilitet, og det kan vi gøre ved at tilbyde en række services, som kan blive udført på parkeringspladsen, når man alligevel har sin bil parkeret. Jeg forventer, at der vil blive taget rigtig godt imod de nye muligheder, som vi fremover tilbyder vores kunder, mens bilen holder i kælderen under Axel Towers,” siger Michael Christensen.

Administrerende direktør i APCOA PARKING Michael Christensen glæder sig over, at ”Urban Hub”-projektet efter lang tids forberedelse nu er klar til at blive rullet ud i Axel Towers.

Det nye samarbejde med Siemens betyder, at Axel Towers bliver landets første betalingsparkeringsanlæg, hvor APCOA PARKING opstiller el-ladestandere. Også samarbejdet med Ryds Bilglas om muligheden for at få udskiftet eller repareret ruder i den parkerede bil er det første af sin art i Danmark, mens konceptet med at kombinere parkering på nogle af APCOAs anlæg og afhentning af pakker i Nærbokse blev skudt i gang i slutningen af 2019.

Axel Towers ejes af ATP Ejendomme, Industriens Pension og PFA Ejendomme, og drift og udlejning varetages af ATP Ejendomme. Administrerende direktør i ATP Ejendomme, Martin Vang Hansen, har store forventninger til de nye muligheder, som alle, der parkerer i de fem parkeringsdæk under Axel Towers, fremover bliver tilbudt.

For ATP Ejendomme er Axel Towers det første, men ikke sidste, parkeringsanlæg, hvor der vil komme tilbud til lejerne og de besøgende om blandt andet at kunne få bilen ladet op, mens den holder parkeret.

Tilbage to top