APCOA PARKING tilbyder en af branchens bedste løsninger, når det gælder parkeringskontrol og udstedelsen af kontrolgebyrer samt den efterfølgende professionelle behandling.

EuroPark et kendt brand
EuroPark navnet har gennem årtier blandt andet været synonymt med effektiv og professionel parkeringskontrol og derfor anvender APCOA PARKING det velkendte navn i forbindelse med servicen parkeringskontrol. De store kompetencer og erfaringer, der er opbygget indenfor parkeringskontrol under navnet EuroPark, er i dag en fuldt ud integreret del af APCOA PARKING’s produktportefølje.

Vi viderefører EuroPark navnet og de værdier, der ligger i navnet. Det betyder, at personalet, der udfører parkeringskontrol, bærer navnet EuroPark på deres uniformer. Skilte på områder med parkeringskontrol er påført teksten "kontrolleres af EuroPark Parkeringskontrol". Kontrolgebyrer udstedes ligeledes af EuroPark Parkeringskontrol og behandles i EuroPark Kundeservice.

RTEmagicC_kontrol.jpg.jpg

Effektiv parkeringskontrol
Parkeringskontrol er ofte en god og effektiv service for at sikre ordnede forhold på en parkeringsplads og undgå problemer med f.eks. langtidsparkering.

Vi tilbyder typisk parkeringskontrol ved:

 

>> Læse mere på www.europark.dk

 

Ønsker du rådgivning omkring mulighederne for parkeringskontrol, er du velkommen til at kontakte os. Klik her