OUH_baggrund.jpg

Forhåndsregistrering - Patienter
I QUICK menuen til højre kan du som patient registrerer din parkering, hvis du har en indkaldelse til Odense Universitetshospital (OUH) og/eller Svendborg Sygehus. Registrerer du som patient din parkering på forhånd, behøver du derfor ikke henvende dig ved en betalingsautomat. Som patient parkerer du gratis de første 24 timer af indlæggelsen, hvis du registrerer dig her på siden eller i en automat.

BEMÆRK: Det er ikke muligt at forhåndsregistrere sig som patient samme dag, som du har en aftale på OUH. Benyt i stedet venligst betalingsautomaterne på OUH.

Handicappede med gyldigt invalideskilt kan ligeledes forhåndsregistrerer sig her. Du skal dog sørge for, at dit handicapskilt er placeret synligt og læsbart i frontruden på den bil, du holder parkeret med.

>> Klik her FORHÅNDSREGISTRERING

Betaling eller registrering af allerede afsluttede besøg

Hvis du har glemt at betale ved betalingsautomaterne, da du forlod hospitalet, kan du betale via QUICK menuen i højre side. Du skal blot bruge et betalingskort og registreringsnummeret på den bil, du parkerede med. Betaling skal dog ske inden for 48 timer efter, at  området er forladt.

Har du som patient haft en indkaldelse på Odense Universitetshospital (OUH) og/eller Svendborg Sygehus men glemt at registrere parkeringen, kan du ligeledes registrere din parkering efterfølgende, så den bliver gratis. Registreringen skal dog ske inden for 48 timer efter, at  området er forladt.

>> Klik her BETALING / EFTERREGISTRERING

Information om parkering på OUH og Svendborg Sygehus
Ønsker du yderligere information om parkering på Odense Universitetshospital (OUH) og Svendborg Sygehus, kan du klikke på linket i QUICK menuen.

>> Klik her INFO OM PARKERING

Tilgodehavende ved parkering på OUH og Svendborg Sygehus
Har du modtaget et tilgodebevis ved kontantbetaling i en af automaterne på OUH, kan du få beløbet udbetalt på følgende måde:

- Det originale tilgodebevis (IKKE en kopi) sendes i en kuvert til APCOA PARKING
- Kuverten sendes til: APCOA PARKING Danmark, Lanciavej 1A, DK-7100 Vejle
- Kuverten påføres mærket: ”Tilgodebevis OUH”
- I kuverten skal endvidere oplyses navn, adresse (gerne emailadresse) samt registrerings- og kontonummer på den bankkonto, du ønsker pengene overført til
- Når vi har modtaget kuverten, vil vi indbetale beløbet til den oplyste bankkonto
 
Der må forventes op til en uge ventetid på udbetaling af et tilgodehavende

Nummerpladegenkendelse (ANPR) - Fejlaflæsning
Når der anvendes ANPR, er der omkring 2 % chance for, at kameraerne fejlaflæser nummerpladen. Fejlene opstår typisk, når nummerpladen ikke er monteret eller synlig i henhold til færdselslovens krav. Det kan f.eks. skyldes, at der er sne eller andet snavs på nummerpladen eller, fordi den på anden måde ikke er fuldt synlig. Derudover vil der kunne opstå fejlaflæsninger ved meget usigtbart vejr (f.eks. kraftig tåge eller snestorm) eller ved uhensigtsmæssige kørselsmønstre, (f.eks. hvis der køres i forkerte vognbane osv.).

Henvendelse vedrørende parkering
APCOA PARKING tager sig udelukkende af registrering af patienters parkering og besøgendes betaling for samme.

Alle indsigelser over et pålagt kontrolgebyr varetages af EuroPark Parkeringskontrol.

Klik her HENVENDELSER EUROPARK PARKERINGSKONTROL