APCOA PARKING har siden 2017 haft ansvar for den store parkeringskælder på Amerika Plads.

Amerika Plads ligger tæt ved Langelinje og Oslobåden, og området favner både privat beboelse, erhvervsliv og industri. Grundet placeringen bliver kælderen hyppigt benyttet af både erhvervsfolk og private personer, hvilket kræver at kvaliteten på anlægget er højt.

APCOA PARKING blev hyret for at garantere parkanterne en oplevelse af, at deres bil opbevares sikkert og bekvemt i en velfungerende kælder på Amerika Plads.

Parkeringsfaciliteten

Parkeringskælderen på Amerika Plads har kapacitet til over 900 biler, samt plads til cykler ved opsatte cykelstativer.

Betaling for parkering foregår ved at indtaste sin nummerplade, enten på en automat på stedet eller i app'en APCOA FLOW. Herefter vælges den ønskede parkeringstid. Hvis parkanten forlader kælderen før parkeringsperioden udløber kan vedkommende stoppe sin parkering og nøjes med at betale for den tid man har holdt parkeret.

Det er også muligt at leje parkeringspladser i kælderen. Det udnyttes blandt andet af virksomheder i området, der lejer parkering til deres gæster via en digital parkeringstilladelse. Ved en sådan aftale udstedes parkeringstilladelsen af virksomheden.

I kælderen er der vagtkontor og videoovervågning for at garantere sikkerhed, og gratis WIFI så du kan benytte din parkeringsapp uden problemer.


"Vi er meget glade for, at vi kan garantere vores kunder en nem, tryg og ordentlig parkeringsmulighed, uanset hvornår de kommer. Det har været en prioritet i lang tid, at tingene skal fungere upåklageligt her, og det gør det nu takket være vores samarbejde med APCOA PARKING, som fra start til slut har fungeret præcis som vi havde håbet."

Direktør, Jens Krusaa

Parkering ved Amerika Plads

 

  • Over 900 parkeringspladser
  • Cykelparkering
  • Mulighed for brug af APCOA FLOW
  • Mulighed for leje af parkering m. digital gæsteløsning
  • Vagtkontor m. patruljerende vagt
  • Videoovervågning
  • Gratis WIFI

Information

Download som PDF