APCOA PARKING har til opgave at administrere parkeringsløsninger for Arbejdernes Landsbanks parkeringspladser.

Arbejdernes Landsbank er en af Danmarks største banker med 70 filialer i Danmark. I 2017 blev Arbejdernes Landsbank udnævnt til danskernes foretrukne bank for 9. år i træk. Derfor gav det mening at samarbejde med APCOA PARKING som, med sin fleksibilitet og sine kundeorienterede løsninger, selv er en virksomhed med kunden i fokus.

Arbejdernes Landsbank havde brug for et parkeringsselskab til at adfærdsregulere bilisterne i områderne nær deres filialer,

så der blev plads til deres egne kunder og medarbejdere på en nem og fleksibel facon.

 

Parkeringsløsning

For at sikre den lette og gode parkeringsoplevelse for kunderne i banken har APCOA PARKING opsat automater, hvor man kan scanne sit Arbejdernes Landsbank-dankort, hvilket giver gratis parkering i et tidsrum angivet på den individuelle plads. Automaterne sikrer samtidigt et flow på pladserne og mulighed for parkering for andre i området.


"For Arbejdernes Landsbank er det vigtigt, at vores kunder får en god oplevelse, når de besøger vores filialer, og med APCOA PARKINGs administration af vores parkeringsanlæg er vi sikre på, at ingen af vores kunder kommer skidt fra land. Samtidigt har APCOA PARKING været gode til at komme med mange forskellige bud på, hvordan vores parkering skal sættes op. Det er vi meget glade for."

Parkering ved Arbejdernes Landsbank

  • Merværdi på parkeringspladser
  • Fordele for kunder og ansatte
  • Differentierede løsninger for individuelle pladser
  • Parkering for bilister i lokalområdet

Download som PDF