APCOA har siden 2016 haft ansvaret for at administrere parkeringsanlægget under den meget omtalte og arkitektonisk flotte ejendom Axel Towers - placeret over for Tivolis hovedindgang i hjertet af København.

Ejendommen og parkeringskælderen ejes af ATP Ejendomme, Industriens Pension og PFA Ejendomme. Axel Towers varetages af ATP Ejendomme, som APCOA PARKING arbejder sammen med på flere andre parkeringsanlæg rundt om i landet.

Parkeringsfaciliteten

Selve P-anlægget under Axel Towers består af 5 dæk under gadeplan - i alt 278 parkeringspladser.

APCOA PARKINGs opgave består i at sikre opkrævning af betaling for parkering, patruljering af området samt servicering og vedligeholdelse af alt materiale der relaterer sig til parkering.

Det nye parkeringsanlæg er ét af tre centralt placerede APCOA PARKING P-anlæg, der indgår i APCOA PARKINGs aftale med Tivoli. Aftalen med Tivoli handler om at sikre, at Tivolis kørende gæster blandt andet vælger Axel Towers som parkeringsmulighed, når de skal besøge haven.


”ATP Ejendomme har valgt at samarbejde med APCOA PARKING om udlejningen af parkeringspladserne i Axel Towers fem-etagers parkeringskælder. Samarbejdet skal ikke alene sikre en tilfredsstillende belægningsprocent, ATP Ejendomme ønsker også, at APCOA PARKING qua deres mangeårige erfaring med kundevenlige løsninger, er med til at skabe en god oplevelse for Axel Towers’ parkanter.“

Tine Cederholm Bemberg

Chef for Asset Management hos ATP Ejendomme

Parkering i Axel Towers

  • 278 p-pladser
  • Mulighed for brug af APCOA FLOW
  • Mulighed for rabat med Tivolikort. Se mere på tivoli.dk