Carlsberg Byen er et spændende område i København, som stadigvæk er i stor udvikling.

For at sikre gode parkeringsmuligheder til de mange nye ejendomme har Carlsberg Byen og APCOA PARKING indgået et samarbejde. Der skal være parkeringskældre i Carlsberg Byen, og APCOA PARKING skal stå for at sikre driften på et antal af disse.

Parkeringskældrene er fordelt således, at der altid er parkering i nærheden, når man færdes i Carlsberg Byen. Derudover ligger der parkering klods op af Carlsberg st.

I udvalgte parkeringskældre er der opsat videoovervågning for at øge sikkerheden, samt musikanlæg for at bidrage til en god stemning.

Der er desuden også parkeringspladser til el-biler, hvor der er mulighed for opladning.

Betalingen foregår ved at indtaste sin nummerplade i en automat på anlægget, eller ved at benytte app'en APCOA FLOW, og derefter købe det ønskede antal parkeringstimer. Det er muligt at reducere prisen, ved at stoppe sin parkeringstid før udløb.

Ved køb af parkering får man en digital p-tilladelse, der giver tilladelse til at parkere i alle parkeringskældre i Carlsberg Byen. Det betyder at parkanterne har mulighed for at flytte til en anden kælder, hvis det passer deres behov bedre.


"Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med APCOA PARKING. Der har igennem forløbet med at udvikle vores P-anlæg været en god dialog i forhold til, hvordan vi tilbyder den bedste service til kunderne. I den forbindelse har vi sat meget pris på den store, professionelle arbejdsindsats APCOA PARKING har leveret."

Ejendomschef hos Carlsberg Byen,
Peter Jarlø

Fordele ved Carlsberg Byen

  • Parkering midt i byen
  • Videoovervågning
  • Parkeringsbillet gælder til alle kældre i Carlsberg Byen
  • Reducering af pris ved stop af parkering før tid
  • Musikanlæg

Download som PDF