I 2014 indgik APCOA PARKING et strategisk samarbejde med CASA, som er en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.

Kontakten startede i forbindelse med et udbud fra Region Midtjylland vedrørende opførsel af et parkeringsanlæg til Horsens Sygehus. I den forbindelse søgte CASA en P-operatør som kunne administrere anlægget, så de kunne leve op til regionens krav.

I den forbindelse kunne APCOA PARKING tilbyde stor erfaring med offentligt-privat partnerskaber, og erfaring med at administrere parkering til sygehuse generelt, hvilket var centralt for, at CASA valgte at inddrage netop APCOA PARKING i sagen.

CASA vandt udbuddet, og efterfølgende har APCOA PARKING fungeret som både praktisk- og strategisk samarbejdspartner. Nu administrerer APCOA PARKING parkeringsdelen på bl.a. Horsens Sygehus, Silkeborg Sygehus, og Skejby Sygehus og stadig bistår med erfaring og ekspertise når CASA byder ind på nye projekter.

Det betyder, at CASA altid kan indregne en økonomisk kalkule for deres parkeringsanlæg, og kan garantere professionel og kundevenlig parkeringsadministration via APCOA PARKING.


"Vores samarbejde med APCOA PARKING har været meget værdifuldt for os, da det har givet os en meget erfaren og kompetent rådgiver indenfor parkeringsbranchen, som har bistået ved vores byggeprojekter, når vi har haft brug for det. Med deres ekspertise føler vi os helt trygge, når vi indtænker parkeringsdelen i vores projekter."

Direktør hos CASA Group,
Per Hansen

Hvorfor vælge APCOA?

  • Erfaring med offentligt-privat partnerskaber
  • Erfaring med administration af parkering ved sygehuse
  • Ekspertviden om parkeringsbranchen
  • Mulighed for at indregne økonomisk kalkule for parkeringsdelen

Download som PDF