Friis Shoppingcenter åbnede i 2010, og er et moderne shoppingcenter midt i Aalborg by.

Den tilhørende parkeringskælder indeholder en af byens mest attraktive parkeringsmuligheder med hele 850 P-pladser.

APCOA PARKING administrerer parkeringskælderen, og fra samarbejdets start har der været fokus på at tilbyde kunderne den bedst mulige oplevelse. For Friis Shoppingcenter var det især vigtigt, at samarbejdet skulle reducere kødannelser og trafikkaos på deres P-anlæg, så besøgende ikke får en negativ start på deres shoppingoplevelse.

Parkeringsfaciliteterne

APCOA PARKING har implementeret et automatisk nummerpladeregistreringssystem (ANPR) som betyder, at parkanter ikke længere skal bekymre sig om P-skiver, kontrolafgifter, eller indgangsbomme.

 

Det betyder også, at trafikken ikke stoppes ved hverken ind- eller udkørsel. Systemet registrerer automatisk nummerpladerne på bilerne, som kører ned i P-kælderen, og fastsætter ankomsttidspunktet.

Når kunden forlader stedet kan vedkommende enten afslutte sin parkering og betale på stedet, eller vælge at benytte APCOA PARKINGs app APCOA FLOW.
Foretrækker kunden at vente med at betale for sin parkering, kan betalingen foregå på nettet via www.apcoaflow.dk i op til 48 timer efter man er kørt ud af P-kælderen, uden at der opkræves ekstragebyrer. Derudover er første time i P-kælderen gratis.

Føler du der er nogle spørgsmål der ikke er blevet besvaret? Klik her

Skal du betale eller tjekke ud? Vil du oprette dig som bruger, så du nemmere kan betale i fremtiden? Har du brug for en faktura eller vil du gerne klage?


"Vi er meget tilfredse med det nye betalingssystem, der gør parkering i Friis Shoppingcenter til en mere enkel og behagelig oplevelse for vores kunder. Man slipper for at skulle trække en parkeringsbillet og vente i kø, og der er flere muligheder for betaling. Derudover foregår betalingen automatisk uden brug af kontanter eller betalingskort, hvis man en gang for alle har hentet app’en og registreret sig. Det er noget vores kunder ser en stor fordel i. Det har aldrig været lettere at parkere centralt i Aalborg."

Centermanager i Friis Shoppingcenter,
Lotte Vestergaard Skou

Parkeringskælderen

  • 850 parkeringspladser
  • ANPR-system
  • Nem og hurtig parkering
  • Mulighed for betaling via app
  • Ingen kontrolgebyrer
  • 1 times gratis parkering