APCOA PARKING har i mange år samarbejdet med MT Højgaard A/S vedrørende optimal planlægning af parkeringsfaciliteter til deres byggeprojekter.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med kunder i både Danmark og udlandet, og i rigtigt mange byggeprojekter er der behov for at projektere parkeringsløsninger til brugerne af bygningerne. Det være sig i både privat og arbejdsmæssig øjemed.

Strategisk samarbejde APCOA PARKINGs samarbejde med MT Højgaard bygger på et behov fra sidstnævnte om, at sikre højeste kvalitet i både den teoretiske- og praktiske udførsel af deres byggeprojekter. Der var brug for rådgivning i forhold til at sikre,

at en velfungerende og kundeorienteret parkeringsløsning altid medregnes i MT Højgaards bygninger.

Det sikres ved, at APCOA PARKING bidrager med erfaring og viden indenfor parkeringsbranchen, så en plan kan lægges, og et estimat af omkostningerne kan indregnes i forhold til parkeringsløsningen på det pågældende sted.

Til gengæld formidler MT Højgaard kontakt imellem køberen af deres byggeprojekter og APCOA PARKING så den projekterede parkeringsløsning kan føres ud i virkeligheden.

"Vi har haft glæde af samarbejdet med en parkeringsvirksomhed, for at sikre os at selve parkeringsdelen bliver tænkt fornuftigt ind fra starten i vores byggeprojekter. Her har APCOA PARKING været den helt rigtige partner, og vi har haft et godt samarbejde igennem mange år. Har vi brug for information er der altid en åben dør hos APCOA PARKING, og vi finder altid en løsning."

Udviklingsdirektør hos MT Højgaard A/S,
Erik Nielsen, 

Hvorfor vælge APCOA?

  • Ekspertrådgivning
  • Estimat på omkostninger
  • Fleksible løsninger på parkeringsmuligheder
  • Win-win-samarbejde

Download som PDF