OUH har sygehusenheder i Odense, Nyborg, Svendborg og Ærø, og behandler patienter fra Fyn, Region Syddanmark og resten af landet. APCOA PARKING har siden udgangen af 2013 administreret parkeringsfaciliteterne ved Odense Universitetshospital i Odense og Svendborg.

APCOA PARKING blev hyret til at administrere parkering tilhørende OUH, for at sikre at både patienter og besøgende fik en oplevelse af, at parkering er nemt og gnidningsfrit. For at indfri OUHs ønsker indførte APCOA PARKING et automatisk nummerpladeregistreringssystem (ANPR), med betalingsparkering for besøgende, og gratis parkering for patienter.

Systemet registrerer automatisk nummerpladerne på alle biler som kører ind på parkeringsområdet, og husker deres ankomsttidspunkt. Når man forlader stedet, skal man blot indtaste sin nummerplade på en af automaterne på stedet, hvorefter pris for parkering beregnes og betaling er muligt. Foretrækker parkanten, at vente med at betale for sin parkering, kan vedkommende også betale på nettet inden for 48 timer efter at området er forladt, uden at der opkræves ekstragebyrer.

Serviceløsninger

Udover selve ANPR-system har APCOA PARKING også ansat servicevagter ved parkeringsfaciliteterne. Servicevagterne er trænede til at hjælpe besøgende med betalingen for parkering. Samtidigt har de også til funktion, at hjælpe besøgende med at finde rundt på både parkeringsfaciliteterne og hospitalet.

Det betyder, at selve parkeringsoplevelsen er blevet nemmere og mere overskuelig.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Klik her

Har du brug for at finde forhåndsregistrering? Skal du betale? Vil du have en faktura, eller vil du gerne klage?

Parkering ved OUH

  • Automatisk nummerpladeregistrering (ANPR)
  • Nem og hurtig parkering
  • Ingen kontrolgebyrer
  • Servicevagter

Information

Download som PDF

Hjemmeside: www.ouh.dk

Video: Velkommen til nyt OUH