Med placering midt i Aalborg er Salling et oplagt sted at besøge når der skal købes både stort og småt.

Med mange butikker byder magasinet på et stort udvalg af spændende butikker, og har årligt flere millioner besøgende.

For at sikre sine besøgende en god oplevelse fra start til slut, besluttede Salling Aalborg at etablere et samarbejde med APCOA PARKING, som i dag står for at administrere parkeringsdelen ved det tilhørende parkeringshus.

Parkeringsfaciliteterne

P-huset ved Salling Aalborg indeholder 300 parkeringspladser til afbenyttelse af Sallings kunder. APCOA PARKING har ansvaret for opkrævning af betaling for parkering, patruljering af området samt servicering og vedligeholdelse af anlægget. Derudover administrerer APCOA PARKING et

automatisk nummerpladeregistreringssystem (ANPR), for at afhjælpe Salling Aalborgs problem med kø og trafikkaos i P-huset.

Systemet reducerer risikoen for dette, ved blandt andet ikke at have en fysisk bom, hvilket får trafikken til at køre bedre.

Systemet registrerer automatisk nummerpladerne på alle biler, som kører ind i P-huset, og husker ankomsttidspunktet. Når kunden forlader stedet, har vedkommende mulighed for at betale i en automat eller via app'en APCOA FLOW.

Foretrækker kunden dog at vente med at betale for sin parkering, kan man betale på nettet eller på app’en inden for 24 timer, uden at der opkræves ekstragebyrer.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål? Klik her

Skal du betale eller tjekke ud? Vil du oprette dig som bruger, så du nemmere kan betale i fremtiden? Har du brug for en faktura, eller vil du gerne klage?


"Vi står stærkere i dag end vi gjorde inden vores samarbejde. Før oplevede vi problemer med kødannelser og trafikale udfordringer på vores P-anlæg, men det har APCOA PARKING fået elimineret. Det bidrager til en meget bedre kundeoplevelse, og en viden om at et besøg hos os er en nem og overskuelig tur selv i højsæsoner."

 

Operation Manager hos Salling,
Dennis Jørgensen

Parkering ved Salling

  • 300 pladser
  • Nummerpladeregistrering
  • Mulighed for brug af APCOA FLOW
  • Ingen kontrolgebyrer
  • Mulighed for at blive fast bruger. Faste brugere kan parkere og køre igen uden at skulle foretage sig noget. Betaling for parkering foregår via automatisk betaling, såfremt betaling er påkrævet.