a0c746473f.png

Ledige jobs

Hos APCOA PARKING søger vi altid de bedste medarbejdere og er altid interesseret i henvendelser - enten uopfordret eller når vi har opslået stillinger.

Nedenfor finder du et link til de nuværende ledige stillinger. Har vi ikke en ledig stilling, kan du opret en JobAgent hos os. Så matcher vi dine oplysninger med de stillinger, som vi løbende opretter.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Kort om APCOA PARKING

APCOA PARKING er Danmarks største udbyder af parkeringsløsninger og er en del af APCOA PARKING koncernen, som er Europas største parkeringsselskab. Vi har eksisteret i Danmark siden 1995 og er repræsenteret i 12 lande. I Danmark administrerer vi 1.500 forskellige parkeringsarealer. I Danmark er vi mest kendt indenfor parkeringskontrol og under navnet Europark Parkeringskontrol.

APCOA PARKING's vision er at være Danmarks foretrukne parkeringsselskab samt at være markedsledende inden for den service og de teknologiske løsninger branchen yder.

For at opfylde denne vision, er det vigtigt at samtlige medarbejdere hos APCOA PARKING arbejder ud fra det samme sæt værdier. Værdierne i APCOA PARKING er: Kundefokus, Troværdighed, Team-orienteret, Professionalisme, Innovative og Respekt.

Virksomhedsprofil på Jobindex