Nedenfor har vi samlet en række spørgsmål og svar angående parkeringen ved Sillebroen Shopping.

Skulle du have spørgsmål, som FAQ'en ikke giver svar på, er du velkommen til at kontakte os på mail: sillebroen[at]apcoa.dk

Ved ankomst til Sillebroen Shopping kører du ind, som du plejer og parkerer din bil. Herefter går du ind i centret og shopper, spiser, ser film eller hvad du nu skal. Når du så ønsker, at forlade Sillebroen Shopping skal du - inden du går ud af centret - checke ud ved betalingsautomaten, her vælger du knappen der hedder ”Check-ud”.

 

Efter du har valgt ”Tryk for parkering” vil du blive bedt om at finde din parkering ved at indtaste dit registreringsnummer (bilens nummerplade) og som en ekstra hjælp vil du ved indtastning kunne se nummerpladen. Herefter følger du blot informationen på skærmen. Når du har betalt, har du 10 minutter til at forlade P-huset.

De første 2 timers parkering er gratis. Ved parkering i mere end 4 timer skal der betales pr. påbegyndt time, enten ved hjælp af betalingskort, MobilePay eller kontanter. Bemærk at der kan opkræves et betalingskortgebyr.

Priserne for parkering er som følger:
1. time                       -  Gratis
2. time                       -  Gratis
3. time og derover     -  Kr. 12,- pr. påbegyndt time

Grunden til, at vi beder alle om at checke ud er for at sikre dig som bilist. Når du checker ud, ved du, at din parkering er stoppet, og at du ikke har overskredet den gratis parkeringstid på 2 timer.

Skulle du komme til at forlade selve centeret uden at tjekke ud, kan du stadig nå at betale.

Har du forladt Sillebroen uden at tjekke ud og evt. betale, så har du stadig efterfølgende mulighed for at gøre det. Når du kommer hjem til din computer, kan du gå ind på hjemmesiden www.apcoa.dk og her kan du både betale og tjekke ud.

Du kan tjekke ud og betale din parkering i op til 48 timer efter, du har forladt Sillebroen.

Ønsker du at betale og tjekke ud? Klik her

Har du glemt alt om at skulle betale for parkering og har du samtidig ikke benyttet dig af muligheden for efterfølgende at betale på nettet, vil du modtage en faktura på parkeringen.

Du vil blive opkrævet beløbet for den parkering, som du har foretaget og derudover skal du betale et kontrolgebyr på kr. 300,-

Har du glemt alt om at skulle betale for parkering og har du samtidig ikke benyttet dig af muligheden for efterfølgende at betale på nettet, vil du modtage en opkrævning på parkeringen.

Du vil blive opkrævet beløbet for den parkering, som du har foretaget og derudover skal du betale et kontrolgebyr på kr. 300,-

Kunder og gæster hos biografen kan få op til 4 timers gratis parkering.

Henvend dig til biografen.

Når du vælger at oprette dig som fast bruger på Sillebroen Shopping betyder det, at du undgår alt det praktiske omkring parkeringen. Du parkerer bare din bil og kører igen uden at foretage dig noget som helst. (Se undtagelse omkring besøg i Biografen. KLIK HER).

Ønsker du at være fast bruger af parkering på Sillebroen Shopping opretter du dig i systemet og herefter vil systemet automatisk registrer dine ind- og udkørsler i centeret. Hvis du parkerer mere end 2 timer vil beløbet for parkeringen automatisk blive trukket på dit betalingskort, som er knyttet til din profil.

Ønsker du at oprette dig som fast bruger? KLIK HER

Vejledning - Oprettelse via app - KLIK HER

Vejledning - Oprettelse via hjemmeside - KLIK HER

Hvis du ønsker at oprette dig som fast bruger er dette muligt via dette link. Klik her og opret dig som fast bruger. Her kan du oprette en profil med dine personlige oplysninger.

BEMÆRK:
Hvis du har oprettet dig som fast bruger og samtidig besøger Biografen, skal du stadig huske at registrere din parkering hos Biografen for at få 4 timers gratis parkering.

Vejledning - Oprettelse via app - KLIK HER

Vejledning - Oprettelse via hjemmeside - KLIK HER

Der er naturligvis mulighed for invalide- og handicapparkering i P-huset. For at kunne benytte båsene til invalide- og handicapparkering skal du huske gyldigt invalide-/handicapkort. Kortet skal placeres synligt i bilens frontrude.

Invalide og handicappede skal betale som alle andre i P-huset - også i invalide- og handicapbåsene.

Det er muligt at parkere din motorcykel på Sillebroen Shopping og som motorcyklist er du undtaget den almindelige betaling. Dog er det vigtigt, at du parkerer i parkeringsbåsene, og ikke er til gene for de øvrige trafikanter. I modsat fald kan det medføre et kontrolgebyr.

På automaten bliver du flere gange spurgt, om du vil betale for det valgte registreringsnummer. Kommer du alligevel til at betale for et forkert registreringsnummer, kan du ikke få pengene igen via automaten, da bilens registreringsnummer er ude af systemet. Du er nødt til at henvende dig på mail til sillebroen@apcoa.dk. Her skal du oplyse følgende:

- Dit navn og adresse
- Telefonnummer (for evt. telefonisk kontakt)
- Dato og tidspunkt for parkering
- Det registreringsnummer/nummerplade, som du ved en fejl registrerede
- Dit eget registreringsnummer/nummerplade

VIGTIGT: Du skal huske at betale for din egen parkering (korrekt registreringsnummer/nummerplade), selvom du også har betalt for en forkert parkering (valgt forkert registreringsnummer/nummerplade)

Hvis du opdager fejlen, imens du er i Sillebroens P-hus, kan du på automaten indtaste dit korrekte registreringsnummer/nummerplade og betale for parkeringen. Hvis du er kørt ud af P-huset, har du 48 timer til at foretage betalingen online, ellers vil du få tilsendt en faktura på den parkerede tid + et kontrolgebyr.

Har du spørgsmål kan du henvende dig til en af vores servicefolk på 70 231 331.

Alternativt kan du sende en mail til sillebroen[at]apcoa.dk.

Hvis du mener, at der er trukket et forkert beløb på dit kort, vil vi bede dig om at udfylde en formular og send til os - KLIK HER

Formularen skal indeholde følgeende oplysninger:

  • Navn og adresse
  • Vedhæftet dokumentation, der viser trækningen af beløbet (bankudskrift)
  • Bilens registreringsnummer/nummerplade
  • Hvilket kontonummer du ønsker pengene sat ind på

Vær opmærksom på, at du må forvente en behandlingstid på din mail. Vi gør dog alt, hvad vi kan for at svare dig hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål eller problemer kan du altid kontakte os på 70 231 331 i tidsrummet kl. 8:00-16:00 og uden for dette tidsrum på vores servicetelefon på +45 51 390 700

Hvis du betaler med debetkort (f.eks. Mastercard, Maestro mfl. (ikke Dankort)) på vores betalingsanlæg reserveres et beløb hos din bank. Beløbet reserveres til APCOA PARKING Danmark A/S, fordi vi ikke kender længden af din parkering og dermed ikke det beløb, som du skal betale, når du kører kortet igennem betalingsautomaten første gang. Vi godkender altså din transaktion med en reservation.

Når din parkering og dermed dit køb er afsluttet, hæver vi det beløb, som parkeringen koster, og det reserverede beløb slettes efterfølgende. Denne procedure kan desværre godt tage nogle dage og det skyldes ikke APCOA PARKING men betalingsudbyderen. Bliver reservationsbeløbet ikke slettet, skal du kontakte din bank (kortudsteder).

Oplever du, at en automat er ude af drift, bedes du benytte en af de andre automater. Der er placeret 4 automater i centeret:

- 2 automater på niveau 1
- 1 automat på niveau 2
- 1 automat på niveau 3

Alle automater er placeret ved udgangen til P-huset.

Skulle alle automater være ude af drift, beder vi dig følge anvisningen på automaten.

I P-huset ved Sillebroen Shopping gælder de samme regler, som der altid har været gældende og parkerer du ulovligt, risikere du stadig at modtage et kontrolgebyr. Kontrolgebyret for overtrædelse af parkeringsreglerne fremgår af skiltene.

Du risikerer således at modtage et kontrolgebyr, hvis du f.eks.:

  • Parkerer uden for parkeringsbås
  • Parkerer på en handicapplads uden gyldig handicap kort, som tilhører dig
  • Blokerer brand- og køreveje