BroBizz

/arkiv-laes-mere/brobizz/

Parkering gjort nemmere

Den 31. oktober indgik APCOA PARKING og BroBizz A/S i et nyt samarbejde. Samarbejdet gør det muligt, at bruge sin PayByPlate- eller BroBizz aftale som betalingsmulighed igennem vores nye app, APCOA FLOW.

Det nye samarbejde skal sørge for, at du som kunde, får et bedre overblik over dine kørselsudgifter, når du tjekker din BroBizz konto. Når du betaler med din PayByPlate- eller BroBizz aftale er du samtidig altid sikret 5% rabat på din parkering.

Vi glæder os til at offentliggøre flere spændende partnerskaber i den nærmeste fremtid, som vil understøtte vores digitale strategi.

For kontakt ring +45 70231331 eller skriv på mail: brobizz[at]apcoa.dk

Læs meget mere her...

Læs mere

APCOA FLOW

/arkiv-laes-mere/apcoa-flow/

Din nye parkeringsapp

APCOA FLOW er din nye parkeringsapp, som gør det nemt at finde parkering overalt i Danmark.

Når du har parkeret din bil, behøver du ikke bøvle med automat og parkeringsbillet. I APCOA FLOW kan du registrere din bil via registreringsnummeret, og derefter vælge at starte din parkering. Du betaler kun for den tid du bruger, så hvis du bliver færdig med dit ærinde før tid, sparer du også penge på din parkering.

Du kan som noget nyt, samle alle dine kørselsudgifter i APCOA FLOW ved at tilknytte din BroBizz- eller PayByPlate aftale, hvor du herigennem er garanteret 5% rabat på din parkering.

Har du Tivolikort, kan du også få rabat på udvalgte parkeringsfaciliteter, når du tilknytter dit kort til vores nye app.

Læs mere

Åboulevarden 80, Århus

/arkiv-laes-mere/aaboulevarden-80-aarhus/

Single space detection i Århus

På Åboulevarden 80 i Århus, lige ved indkørslen til Magasin, har vi vores første parkeringsfacilitet med single space detection.

Single space detection giver dig et overblik, over hvor mange pladser der er tilbage på parkeringspladsen via sensorer i gulvet ved hver parkeringsplads. Det giver et bedre flow og gør din oplevelse så gnidningsfri som muligt.

Det er på mange måder forløberen for resten af APCOA PARKINGs parkeringsfaciliteter, og vi glæder os til at implementere denne parkeringsteknologi i fremtiden.

Læs mere

Fredagsrock i Tivoli

/arkiv-laes-mere/fredagsrock-i-tivoli/

Den 24. fredagsrock-koncert i år.

I aften spilles sidste fredagsrock-koncert for i år. Det er Søren Huss og Carl Emil Petersen der lukker og slukker med et brag af en koncert. 

Med hans seneste album, Midtlivsvisen, som udkom i 2017, vandt Søren Huss kritikerprisen Steppeulven for årets bedste album. 

Den tidligere forsanger for Ulige Numre, Carl Emil Petersen, åbner årets sidste fredagsrock-koncert. Sidste år udgav han sit debutalbum som soloartist, og tager på landsdækkende turné til foråret. 

Hvis du skal ind og se herrerne spille på plænen i aften, og du har et tivolikort, kan du få rabat i de nærtliggende parkeringsanlæg administreret af APCOA PARKING. 

Parkeringsanlæg: 

Axel Towers

Sagahus

Nyropsgade P-hus


For mere information om fredagsrock: Klik her.

Læs mere

Julemærkefonden

/arkiv-laes-mere/julemaerkefonden/

APCOA PARKING støtter Julemærkefonden og dermed julemærkehjemmene, som giver mange børn smilet tilbage.

APCOA PARKING støtter Julemærkefonden og dermed julemærkehjemmene, som giver mange børn smilet tilbage.

Et julemærkehjem er et midlertidigt hjem for børn, der har brug for en god oplevelse og få nye vaner.

Der findes 4 julemærkehjem i Danmark, og alle lægger vægt på en god og positiv livsstil til gavn for børnene. Julemærkehjemmene tilbyder sunde vaner, både med hensyn til kost, motion og den måde vi behandler hinanden på. Et julemærkehjem giver børnene trygge rammer, og voksne der har tid til at snakke.

Julemærkehjemmene er for alle børn mellem 7 og 14 år.

Læs mere om Julefonden: www.julemaerket.dk

APCOA PARKING og Julemærkefonden: Klik her

Læs mere

Ejendomsmesse - 29. - 30. marts i Bella

/arkiv-laes-mere/ejendomsmesse-29-30-marts-i-bella/

APCOA PARKING deltager på Nordeuropas største ejendomsmesse i Bella Centeret. Messen er åben fra den 29. til 30. marts. Ejendomsmessen er henvender sig ejendomsbranchen og temaet er Drift og vedligehold af fast ejendom.

Fra messens to scener kan du deltage i paneldebatter og høre spændende indlæg fra eksperter og førende aktører om relevante emner indenfor drift og vedligeholdelse af fast ejendom.

Mød os på standen
Du har mulighed for at møde os på vores stand. Ejendomdomsmessen foregår:

Hvor: Bella Centeret i København
Hvornår: Den 29. til 30. marts.
Åbningstider:
Den 29. marts: Fra kl. 9. til kl. 17
Den 30. marts: Fra kl. 9. til kl. 16

Stand: F:04

Vi glæder os til at se dig

Parkering som en service
Vi opfatter parkering som en service - en service som bilisterne gerne vil betale for. Vi kan tilbyde nye og innovative løsninger ved at udnytte vores kendskab til danske forhold samt drage nytte af den ekspertise, der er i APCOA PARKING koncernen. Vores fokus er altid at gøre parkering så let og brugervenlig som muligt.

Rådgivning og innovative løsninger
På Ejendomsmessen kan du hører mere om de nyeste parkeringsteknologier såsom:
- Nummerpladegenkendelse (ANPR) via kamera
- Digitale P-tilladelser
- MobilParkering (App til betaling)
- Samt mange andre teknologier

APCOA PARKING har vi mange års lokal kendskab til parkeringsbranchen i Danmark. Samtidig kan vi trække på international viden og ekspertise fra 12 europæiske lande. Vi samarbejder dermed på tværs af landegrænserne, hvilket i høj grad er til kundernes fordel.

Ønsker du rådgivning omkring parkering eller ønsker du at høre nærmere om emnerne overnfor, er du velkommen til at kontakte os.

APCOA PARKING Danmark
Lanciavej 1A
DK-7100 Vejle

Telefon: +45 70 231 331
E-Mail: info[at]apcoa.dk

Læs mere