Axel Towers - I hjertet af København

/arkiv-laes-mere/axel-towers-i-hjertet-af-koebenhavn/

APCOA PARKING har fået til opgave at administrere et af de bedst beliggende parkeringskældre i centrum af København. APCOA PARKING har således åbnet parkeringskælderen Axel Towers.

Åben for alle

Under Axel Towers finder man en parkeringskælder ned til fem etager under terræn. Parkeringskælderen skal både servicere de kommende lejere i Axel Towers men også bilister udefra, som har brug for parkering i kortere eller længere tid. Alle vil kunne holde i parkeringskælderen på timebasis.

Nyeste parkeringsteknologi
Der anvendes den nyeste parkeringsteknologi i parkeringskælderen herunder kameraudstyr til nummerpladegenkendelse (ANPR). I parkeringskælderen kan betales med diverse betalingkort men derudover også med app- MobilParkering og EasyPark.

APCOA PARKING vil som noget nyt tilbyde cykelparkering mod månedlig betaling.

Ønsker du mere information om parkeringskælderen Axel Towers - Kontakt APCOA PARKING på tlf.: 7023 1331.

Læs mere

MIPIM 2017 - Ejendomskonference i Cannes

/arkiv-laes-mere/mipim-2017-ejendomskonference-i-cannes/

Igen i år deltager APCOA PARKING på MIPIM, som er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes.

På MIPIM mødes rigtig mange mennesker fra branchen og netværker - også på tværs af landegrænser.

APCOA PARKING koncernen deltager på MIPIM og på standen kan du møde repræsentanter fra de 12 lande.

Fra Danmark deltager i år:

  • Michael Christensen - Administrerende direktør
  • Morten Ib - Projektudvikler
  • Hans Larsen - Salgskoordinator

Parkering - Teknologi og rådgivning
På MIPIM vil vi gerne præsentere det sidste nye indenfor parkeringsteknologi, som indebærer blandt andet nummerpladegenkendelse og digitale parkeringstilladelser. Vi vil også forklare, hvordan internettet og mobilenheder kan anvendes i forbindelse med parkering.

Vi vil samtidig præsentere dig for den udvikling, som parkeringsbranchen står overfor i dag og hvor professionel rådgivning af kunden er afgørende for at få en løsning, som har bilisterne i centrum.

Her finder du os:  Stand: P-1.F64

Michael Christensen, Morten Ib og Hans Larsen vil meget gerne drøfte parkeringsløsninger med dig på MIPIM. Du kan evt. kontakte os for et møde eller blot kigge forbi på standen.

BEMÆRK: Der er selvfølgelig også mulighed for at arrangere møder udenfor messeområdet.

Kontakt:
Ønsker du en snak om parkering kan du enten ringe eller sende en mail:

Telefon: +45 70 231 331
E-Mail:   mipim[at]apcoa.dk

Læs mere

APCOA PARKING åbner P-kælder i Carlsberg Byen

/arkiv-laes-mere/apcoa-parking-aabner-p-kaelder-i-carlsberg-byen/

Søndag den 3. juli åbnede den første parkeringskælder i Carlsberg Byen. APCOA PARKING administrerer den nye parkeringskælder, som vil rumme 351 parkeringspladser.

Åbningen af den første parkeringskælder i Carlsberg Byen markerer startskuddet til anlæggelsen af et større net af parkeringskældre, der vil forsyne Københavns nye bykvarter med ca. 4.200 underjordiske p-pladser fordelt på 14 kældre.

Den første parkeringskælder er placeret i Carlsberg Byens sydøstlige hjørne og er beliggende under Professionshøjskolen UCC’s nye Campus Carlsberg og pladsen Humletorvet, der også lægger navn til kælderen.

Parkeringskælderen er offentlig tilgængelig og rummer 351 parkeringspladser inklusiv handicapparkering. P-kælderen er forberedt til el-biler.

Betaling og udlejning af P-pladser
Bilister har mulighed for betaling via betalingsautomater og smartphone apps som eksempelvis MobilParkering og Easypark. Beboere og erhvervslejere i Carlsberg Byen har også mulighed for at leje en fast parkeringsplads eller at lave aftale om permanent p-tilladelse til parkering i kælderen.

Ønsker du information om parkeringsmulighederne i Carlsberg Byen? Kontakt os på 70 231 331 eller på mail: ks[at]apcoa.dk

Læs pressemeddelelse fra Carlsbeg Byen. Klik her

Læs mere

Cykelnerven - Scleroseforeningen

/arkiv-laes-mere/cykelnerven-scleroseforeningen/

APCOA PARKING støtter projektet Cykelnerven, som arrangeres af Scleroseforeningen. Formålet med Cykelnerven er at støtte Scleroseforeningens forskning og arbejde.

Cykling i Frankring

Cykelnerven er Scleroseforeningens årligt tilbagevendende event for dem, som elsker at cykle, kan lide at overvinde dig selv og søger den ultimative sportslige udfordring på to hjul.

Cykelnerven er 3 fantastiske og benhårde dage på cykel, hvor rytterne bliver sendt gennem de hårdeste bjergetaper i årets Tour de France få uger inden Tour de France-rytterne.

Cykelnerven 2016
Cykelnerven 2016 har 250 deltagere på 9 træningshold. Alle rejser til Frankrig d. 15. juni og hjem igen d. 19. juni.

Læs mere

MobilParkering - ny app til iPhone

/arkiv-laes-mere/mobilparkering-ny-app-til-iphone/

Vi har lige frigivet en ny app til MobilParkering i App Store. App'en har fået et helt nyt design og er blevet langt mere brugervenlig og nem at bruge.

App'en har de samme funktioner som tidligere og kontobrugere kan blot logge ind i den nye app og bruge den.

Den ny app kan downloades her i App Store - Klik her

Vi arbejder i øjeblikket på også at lave en tilsvarende ny app til Android og om kort tid vil vores mobilsite også få et nyt design.

Læs mere

Nyt reservationssystem i Billund Lufthavn

/arkiv-laes-mere/nyt-reservationssystem-i-billund-lufthavn/

Den 1. februar 2016 har LufthavnsParkering i Billund Lufthavn indført et nyt reservationssystem. Reservationssystemet bliver i første omgang implementeret på P1, P-huset og på P7.

Dermed bliver der langt flere muligheder for at reservere parkering i forbindelse med rejser fra Billund Lufthavn.

"Vi har set en stigende efterspørgsel på reserverede P-pladser, og vores mål er, at alle der ønsker at parkere på et af ovennævnte områder, kan få en P-plads" udtaler Regionschef for LufthavnsParkering Peter Rossel.

Disse områder er valgt, da dette giver mulighed for at reservere på områder, der er tæt på terminalen, men også et P-område til en lavere pris, der ligger længere væk fra terminalen.

Det kan betale sig at reservere
I modsætning til det tidligere reservationssystem, hvor man betalte et reservationsgebyr, bliver det nu lige modsat. Ved at foretage en reservation på et af ovennævnte områder, vil prisen på parkeringen som udgangspunkt være billigere, end hvis man blot kommer til området uden reservation.

Klik her for at se det nye reservationssystem

Læs mere