”APCOA Urban Hubs” leverer den fysiske og digitale serviceinfrastruktur til et bæredygtigt byliv

/arkiv-laes-mere/apcoa-urban-hubs-leverer-den-fysiske-og-digitale-serviceinfrastruktur-til-et-baeredygtigt-byliv/
  • APCOA åbner ”Urban Hubs” parkeringsområder med henblik på at levere den fysiske og digitale infrastruktur inden for mobilitet, elektrificering, logistik og on-demand-tjenester til strategiske partnere.
  • Med den strategiske udvidelse af sin produktportefølje danner APCOA et integreret økosystem af Smart City samt Smart Mobility-tjenester. Hermed bidrager APCOA aktivt til en bæredygtig transformation af byområder og reducering af CO2-udledninger.
  • APCOA ser et betydeligt indtægtspotentiale ved at åbne mere end 1,5 millioner parkeringspladser og over 1,9 millioner kvm tilgængelige logistikområder for bylogistik, mobilitet, infrastruktur til elektrisk opladning og teknologitjenester.
  • Ejendomsejere kan drage fordel af at indlemme deres ejendomme i det digitale urbane økosystem samt få adgang til APCOAs eksklusive netværk af partnere.
  • APCOAs strategiske partnere omfatter blandt andet Bosch, BVG, Daimler, E.ON, HERE Technologies, Sixt og UFO Drive.

Stuttgart/Vejle, 08. marts 2021 – APCOA PARKING (APCOA), Europas førende parkeringspladsoperatør, har lanceret ”APCOA Urban Hubs” for at skabe et integreret økosystem til den fremtidssikrede og bæredygtige brug af parkeringsområder. For at udvikle og implementere deres egne forretningsmodeller, får strategiske partnere nu adgang til APCOAs fysiske samt digitale infrastrukturer. Kunderne på parkeringsområder drager fordel af et udvalg af adskillige innovative tjenester og produkter, og ejendomsejernes ejendomme får højere parkeringsfrekvenser grundet den brede vifte af ekstra tjenester, der er baseret på APCOAs stærke netværk af strategiske partnere.

”Den digitale økonomi og on-demand-økonomien, især inden for mobilitet og logistik, har brug for et fysisk grundlag samt en smart og fleksibel infrastruktur. Med mere end 11.000 P-anlæg, har vi skabt Europas største netværk af digitale parkeringsområder. Vores hubs kombinerer parkering med logistik- og teknologitjenester, delte mobilitetsplatforme og opladningsinfrastruktur til elektriske køretøjer – herved bidrages der til skabelsen af fremtidens smarte byer”, forklarer Philippe Op de Beeck, CEO for APCOA PARKING Group.

Under brandet ”APCOA Urban Hubs” udvikler APCOA funktionaliteter i sine parkeringsfaciliteter, og integrerer dem i et dedikeret digitalt økosystem baseret på virksomhedens egen digitale platform, APCOA FLOW. Dermed omdannes alle parkeringsområder til potentielle hubs med en bred vifte af bæredygtige tjenester. Virksomhedens indledende fokus er parkeringshuse med flere etager i indre byområder. Disse placeringer tilbyder det største potentiale for at forbedre effektiviteten af last-mile-logistik og reducere logistiktrafik i indre byområder. Som resultat heraf opnås en betydelige reducering af CO2-udledninger. Ved at øge udbuddet af elektrisk opladningsinfrastruktur støtter ”APCOA Urban Hubs” også aktivt overgangen fra mobilitet til elektrisk mobilitet. Byboere og pendlere uden egen parkeringsplads eller ladestander vil kunne finde et passende tilbud i ”APCOAs Urban Hubs”. Et køb af et elektrisk køretøj bliver nemlig kun tiltalende, når der er garanteret adgang til denne infrastruktur.

”I løbet af de næste par år vil vi løbende udvide vores netværk gennem hele Europa med flere hundrede ”APCOA Urban Hubs”. Vores ekspertise skaber værdi for ejendomsejere ved at diversificere pengestrømme, og muliggøre en bæredygtig strategi. Dette har en positiv indvirkning på den langsigtede værdi af ejendomsejernes aktiver. Vi har i øjeblikket lovende samtaler med et stort antal potentielle partnere. Alle partnere sætter pris på vores høje placeringstæthed, og det faktum at der kan nås ud til 230 millioner forbrugere omkring vores ejendomme i europæiske bycentre. Derfor er vores nuværende og potentielle partnere ivrige efter at drage fordel af APCOAs avancerede digitale netværk netop for at forbedre deres egne forretningsmodeller ”, forklarer Op de Beeck. I øjeblikket er Bosch, BVG, Daimler, E.ON, HERE Technologies, Sixt og UFO Drive blandt APCOAs strategiske partnere.

APCOA-brandet har længe været synonymt med konsistent implementering af en omfattende digitaliserings- og innovationsstrategi. I 2018 lancerede virksomheden sin multiprisvindende, skalerbare platform APCOA FLOW, som giver partnere integreret adgang til parkeringspladser i byen. ”Ved hjælp af APCOA FLOW, er vi enormt godt rustet til at imødekomme de udfordringer, der er forbundet med udviklingen af parkeringspladsen, og også kravene fra byerne og kommunerne. Ved aktivt at forudse og hjælpe med at udforme de grundlæggende økonomiske og samfundsmæssige processer, kan det lykkes os at tilpasse os og drage fordel af disse ændringer”, siger Op de Beeck.
”Urban Hub” er APCOAs svar på nogle af tidens største tendenser, eksempelvis den betydelige vækst inden for online- og on-demand-handel, (der driver efterspørgslen efter logistikplads i indre by) stigende urbanisering samt stigningen i elektrisk mobilitet.

Kontakt: APCOA PARKING Holdings GmbH, Sebastian Merkle, Flughafenstr. 34, 70624 Stuttgart-lufthavn, T: +49 711-94791-0

Tilbage to top