Parkering i Indre By, København K

Find parkeringpladser i Indre By

APCOA tilbyder flere parkeringsmuligheder i Indre by. Med parkeringshuse og parkeringskældre centralt placeret i København K, gør vi det nemt for dig at finde parkering lige, hvor du har brug for det. Vores parkeringsanlæg er tæt placeret ved de vigtigste offentlige transportmidler og nær byens centrale attraktioner som shoppingcentre, kontorer og kulturelle seværdigheder.
Når du parkerer hos os i Københavns centrum, kan du forvente en bekvem parkering med let adgang og gode forhold både ved ind- og udkørsel.

Parkeringsanlæg i Indre By

APCOA har over 8 parkeringshuse og parkeringskældre rundt om i København K. Uanset hvor du er i byen, kan du nemt finde en parkeringsplads nær dig. Du kan se nedenfor, hvor du kan parkere hos os:

Adelgade

Åben hele dagen, P-kælder

pr. påbegyndt time fra 69 kr
Bådanløb Refshaleøen

Åben hele dagen

pr. påbegyndt time fra 55 kr
Bådanløb Refshaleøen

Åben hele dagen

pr. påbegyndt time fra 35 kr
Borgergade 13

Åben hele dagen, P-kælder

pr. påbegyndt time fra 69 kr
Knippelsbrogade

Åben hele dagen, Udendørs P-plads

pr. påbegyndt time 14 kr
Landgreven 10

Åben hele dagen, P-kælder

pr. påbegyndt time fra 69 kr
Langebrogade 1

Åben hele dagen, Udendørs P-plads

Nansensgade 19

Åben hele dagen, Udendørs P-plads

pr. time fra 18 kr
Nordre Toldbod 12 - Gult områd...

Åben hele dagen, Udendørs P-plads

pr. time fra 10 kr
Nordre Toldbod 16 - Grønt områ...

Åben hele dagen, Udendørs P-plads

pr. time fra 12 kr
Nordre Toldbod 5 - Blåt område

Lukker i dag: 07:00, Udendørs P-plads

pr. time fra 12 kr
Refshalevej 350

Åben hele dagen, Udendørs P-plads

pr. time fra 12 kr
Refshaleøen

Åben hele dagen, Udendørs P-plads

pr. påbegyndt time fra 20 kr
Strandgade 54

Lukker i dag: 08:00, Udendørs P-plads

pr. påbegyndt time 22 kr
Strandgade 71-73

Lukker i dag: 06:00, Udendørs P-plads

Vognmagergade P-hus

Åben hele dagen, P-hus

Handicapbåse på pladsen
Mulighed for at lade elbil
pr. påbegyndt time fra 30 kr
Øster Farimagsgade 5A

Åben hele dagen, Udendørs P-plads

pr. påbegyndt time fra 15 kr

Priser og parkeringszoner i København K

Du skal betale for at parkere i det centrale København. Når du parkerer på gaden varierer prisen alt efter, hvilken dag og hvornår på dagen du parkere. Derudover varierer prisen også alt efter hvilken parkeringszone du befinder dig i. Prisen falder, desto længere væk fra centrum du parkere. Nedenfor kan du se en oversigt over de forskellige parkeringszoner og priserne:

DagTidspunkt Gul zone Blå zone Grøn zone Rød zone Frederiksberg
Hverdage
(man-fre)
Kl. 08-18
Kl. 18-23
Kl. 23-08
 12 kr./time
12 kr./time
3 kr./time
 16 kr./time
17 kr./time
6 kr./time
 25 kr./time
17 kr./time
6 kr./time
 43 kr./time
17 kr./time
6 kr./time
 Mellem 5 kr. til 25 kr./time
(kl. 07-24)
LørdageKl. 00-08
Kl. 08-17
Efter kl. 17
 3 kr./time
12 kr./time
Gratis
 6 kr./time
16 kr./time
Gratis
 6 kr./time
25 kr./time
Gratis
 6 kr./time
43 kr./time
Gratis
 Mellem 5 kr. til 25 kr./time
(kl. 07-17)
Søndage & helligdageGratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis


Seværdigheder i København K

København K, også kendt som Indre By, er hjertet af København og rummer mange af byens mest ikoniske seværdigheder. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige steder, som bestemt er et besøg værd i København K:

1. Tivoli

Tivoli er en af verdens ældste forlystelsesparker, grundlagt i 1843. Parken er berømt for sine smukke haver, spændende rutsjebaner og hyggelige atmosfære. Om aftenen lyser Tivoli op med tusindvis af lys, hvilket skaber en magisk stemning.
Hvis du beslutter at slå et smut forbi den fine forlystelsespark, kan du parkere din bil lige overfor i Axel Towers eller Jernbanegade P-kælder.

2. Nyhavn

Nyhavn er en historisk havn med farverige bygninger, hyggelige restauranter og cafeer langs kanalen. Om sommeren er det et populært sted for både lokale og turister, der nyder en god middag eller en kold øl ved vandet.
Havnen er bestemt et besøg værd, og gør sig især godt med en is i hånden. Du kan parkere din bil ved Strandgade eller i Vognmagergade P-hus og nyde det fine område uden bekymringer.

3. Amalienborg Slot

Amalienborg Slot er den danske kongefamilies residens siden 2010. Slottet består af fire identiske palæer, der omkranser en ottekantet plads. Hver dag kl. 12 kan du opleve vagtskiftet, hvor Den Kongelige Livgarde marcherer gennem byen til Amalienborg.
Du kan parkere bilen i Vognmagergade P-hus eller Landgreven P-hus, og være klar til vagtskifte kl. 12. 

4. Strøget

Strøget er en af Europas længste gågader og et mekka for shopping-entusiaster. Her finder du alt fra luksusbutikker til internationale kæder og danske designere. Gaden strækker sig fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv.
Tiden flyver afsted, når man går langs Strøget, og du kan næsten ikke parkere tættere på end når du parkerer i Vognmagergade P-hus.

5. Rosenborg Slot og Kongens Have

Rosenborg Slot er et renæssanceslot bygget af Christian IV i det tidlige 17. århundrede. Slottet huser de danske kronjuveler og er omgivet af Kongens Have, en smuk offentlig park perfekt til en afslappende gåtur.
Det kan være dejligt afslappende at slå et smut forbi Kongens Have midt i Storbys vrimlen. Du kan parkere i Vognmagergade P-hus, på Øster Farimagsgade eller i Adelgade P-hus.

6. Christiansborg Slot

Christiansborg Slot huser Folketinget, Statsministeriet og Højesteret. Slottet er åbent for offentligheden, og du kan udforske de kongelige repræsentationslokaler, ruinerne under slottet og det imponerende tårn med udsigt over byen.
Slottet er bestemt et besøg værd, og du kan nemt parkere ved Knippelsbrogade eller Vognmagergade P-hus.

7. Rundetårn

Rundetårn er Europas ældste fungerende observatorium, bygget i 1642 af Christian IV. Tårnet er kendt for sin spiralrampe, der fører til toppen, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over København.
Et stenkast fra Rundetårn finder du Vognmagergade P-hus, hvor du kan parkere din bil. 

8. Glyptoteket

Ny Carlsberg Glyptotek er et kunstmuseum grundlagt af bryggeren Carl Jacobsen. Museet har en imponerende samling af antik kunst fra Egypten, Grækenland og Rom samt dansk og fransk kunst fra det 19. og 20. århundrede.
Du kan parkere din bil i Axel Towers, ved Kalvebodbrygge eller i Jernbanegade P-kælder.

9. Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum og tilbyder en fascinerende rejse gennem landets historie, fra vikingetiden til nutiden. Museet har også spændende udstillinger om andre kulturer fra hele verden.
Du kan parkere din bil i Axel Towers, ved Kalvebodbrygge eller i Jernbanegade P-kælder.

10. Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv er Danmarks nationalteater og tilbyder forestillinger inden for ballet, opera og skuespil. Teatret er kendt for sin storslåede arkitektur og rige historie.
Parkér bilen i Vognmagergade P-hus og nyd en fremragende forestilling.

København K byder på en rig blanding af historie, kultur og underholdning, hvilket gør det til et must-see område for enhver besøgende i byen.