Fredagsrock i Tivoli

/arkiv-laes-mere/fredagsrock-i-tivoli/

Den 24. fredagsrock-koncert i år.

I aften spilles sidste fredagsrock-koncert for i år. Det er Søren Huss og Carl Emil Petersen der lukker og slukker med et brag af en koncert. 

Med hans seneste album, Midtlivsvisen, som udkom i 2017, vandt Søren Huss kritikerprisen Steppeulven for årets bedste album. 

Den tidligere forsanger for Ulige Numre, Carl Emil Petersen, åbner årets sidste fredagsrock-koncert. Sidste år udgav han sit debutalbum som soloartist, og tager på landsdækkende turné til foråret. 

Hvis du skal ind og se herrerne spille på plænen i aften, og du har et tivolikort, kan du få rabat i de nærtliggende parkeringsanlæg administreret af APCOA PARKING. 

Parkeringsanlæg: 

Axel Towers

Sagahus

Nyropsgade P-hus


For mere information om fredagsrock: Klik her.

Læs mere

Julemærkefonden

/arkiv-laes-mere/julemaerkefonden/

APCOA PARKING støtter Julemærkefonden og dermed julemærkehjemmene, som giver mange børn smilet tilbage.

APCOA PARKING støtter Julemærkefonden og dermed julemærkehjemmene, som giver mange børn smilet tilbage.

Et julemærkehjem er et midlertidigt hjem for børn, der har brug for en god oplevelse og få nye vaner.

Der findes 4 julemærkehjem i Danmark, og alle lægger vægt på en god og positiv livsstil til gavn for børnene. Julemærkehjemmene tilbyder sunde vaner, både med hensyn til kost, motion og den måde vi behandler hinanden på. Et julemærkehjem giver børnene trygge rammer, og voksne der har tid til at snakke.

Julemærkehjemmene er for alle børn mellem 7 og 14 år.

Læs mere om Julefonden: www.julemaerket.dk

APCOA PARKING og Julemærkefonden: Klik her

Læs mere

Ejendomsmesse - 29. - 30. marts i Bella

/arkiv-laes-mere/ejendomsmesse-29-30-marts-i-bella/

APCOA PARKING deltager på Nordeuropas største ejendomsmesse i Bella Centeret. Messen er åben fra den 29. til 30. marts. Ejendomsmessen er henvender sig ejendomsbranchen og temaet er Drift og vedligehold af fast ejendom.

Fra messens to scener kan du deltage i paneldebatter og høre spændende indlæg fra eksperter og førende aktører om relevante emner indenfor drift og vedligeholdelse af fast ejendom.

Mød os på standen
Du har mulighed for at møde os på vores stand. Ejendomdomsmessen foregår:

Hvor: Bella Centeret i København
Hvornår: Den 29. til 30. marts.
Åbningstider:
Den 29. marts: Fra kl. 9. til kl. 17
Den 30. marts: Fra kl. 9. til kl. 16

Stand: F:04

Vi glæder os til at se dig

Parkering som en service
Vi opfatter parkering som en service - en service som bilisterne gerne vil betale for. Vi kan tilbyde nye og innovative løsninger ved at udnytte vores kendskab til danske forhold samt drage nytte af den ekspertise, der er i APCOA PARKING koncernen. Vores fokus er altid at gøre parkering så let og brugervenlig som muligt.

Rådgivning og innovative løsninger
På Ejendomsmessen kan du hører mere om de nyeste parkeringsteknologier såsom:
- Nummerpladegenkendelse (ANPR) via kamera
- Digitale P-tilladelser
- MobilParkering (App til betaling)
- Samt mange andre teknologier

APCOA PARKING har vi mange års lokal kendskab til parkeringsbranchen i Danmark. Samtidig kan vi trække på international viden og ekspertise fra 12 europæiske lande. Vi samarbejder dermed på tværs af landegrænserne, hvilket i høj grad er til kundernes fordel.

Ønsker du rådgivning omkring parkering eller ønsker du at høre nærmere om emnerne overnfor, er du velkommen til at kontakte os.

APCOA PARKING Danmark
Lanciavej 1A
DK-7100 Vejle

Telefon: +45 70 231 331
E-Mail: info(at)apcoa.dk

Læs mere

Axel Towers - I hjertet af København

/arkiv-laes-mere/axel-towers-i-hjertet-af-koebenhavn/

Åben for alle

Under Axel Towers finder man en parkeringskælder ned til fem etager under terræn. Parkeringskælderen skal både servicere de kommende lejere i Axel Towers men også bilister udefra, som har brug for parkering i kortere eller længere tid. Alle vil kunne holde i parkeringskælderen på timebasis.

Nyeste parkeringsteknologi
Der anvendes den nyeste parkeringsteknologi i parkeringskælderen herunder kameraudstyr til nummerpladegenkendelse (ANPR). I parkeringskælderen kan betales med diverse betalingkort men derudover også med app- MobilParkering og EasyPark.

APCOA PARKING vil som noget nyt tilbyde cykelparkering mod månedlig betaling.

Ønsker du mere information om parkeringskælderen Axel Towers - Kontakt APCOA PARKING på tlf.: 7023 1331.

Læs mere

MIPIM 2017 - Ejendomskonference i Cannes

/arkiv-laes-mere/mipim-2017-ejendomskonference-i-cannes/

På MIPIM mødes rigtig mange mennesker fra branchen og netværker - også på tværs af landegrænser.

APCOA PARKING koncernen deltager på MIPIM og på standen kan du møde repræsentanter fra de 12 lande.

Fra Danmark deltager i år:

  • Michael Christensen - Administrerende direktør
  • Morten Ib - Projektudvikler
  • Hans Larsen - Salgskoordinator

Parkering - Teknologi og rådgivning
På MIPIM vil vi gerne præsentere det sidste nye indenfor parkeringsteknologi, som indebærer blandt andet nummerpladegenkendelse og digitale parkeringstilladelser. Vi vil også forklare, hvordan internettet og mobilenheder kan anvendes i forbindelse med parkering.

Vi vil samtidig præsentere dig for den udvikling, som parkeringsbranchen står overfor i dag og hvor professionel rådgivning af kunden er afgørende for at få en løsning, som har bilisterne i centrum.

Her finder du os:  Stand: P-1.F64

Michael Christensen, Morten Ib og Hans Larsen vil meget gerne drøfte parkeringsløsninger med dig på MIPIM. Du kan evt. kontakte os for et møde eller blot kigge forbi på standen.

BEMÆRK: Der er selvfølgelig også mulighed for at arrangere møder udenfor messeområdet.

Kontakt:
Ønsker du en snak om parkering kan du enten ringe eller sende en mail:

Telefon: +45 70 231 331
E-Mail:   mipim(at)apcoa.dk

Læs mere

APCOA PARKING åbner P-kælder i Carlsberg Byen

/arkiv-laes-mere/apcoa-parking-aabner-p-kaelder-i-carlsberg-byen/

Søndag den 3. juli åbnede den første parkeringskælder i Carlsberg Byen. APCOA PARKING administrerer den nye parkeringskælder, som vil rumme 351 parkeringspladser.

Åbningen af den første parkeringskælder i Carlsberg Byen markerer startskuddet til anlæggelsen af et større net af parkeringskældre, der vil forsyne Københavns nye bykvarter med ca. 4.200 underjordiske p-pladser fordelt på 14 kældre.

Den første parkeringskælder er placeret i Carlsberg Byens sydøstlige hjørne og er beliggende under Professionshøjskolen UCC’s nye Campus Carlsberg og pladsen Humletorvet, der også lægger navn til kælderen.

Parkeringskælderen er offentlig tilgængelig og rummer 351 parkeringspladser inklusiv handicapparkering. P-kælderen er forberedt til el-biler.

Betaling og udlejning af P-pladser
Bilister har mulighed for betaling via betalingsautomater og smartphone apps som eksempelvis MobilParkering og Easypark. Beboere og erhvervslejere i Carlsberg Byen har også mulighed for at leje en fast parkeringsplads eller at lave aftale om permanent p-tilladelse til parkering i kælderen.

Ønsker du information om parkeringsmulighederne i Carlsberg Byen? Kontakt os på 70 231 331 eller på mail: ks(at)apcoa.dk

Læs pressemeddelelse fra Carlsbeg Byen. Klik her

Læs mere