Lyngby Storcenter åbner nyt parkeringssystem i samarbejde med APCOA PARKING Danmark

/arkiv-laes-mere/lyngby-storcenter-aabner-nyt-parkeringssystem-i-samarbejde-med-apcoa-parking-danmark/

Ingen kø eller spildtid

I januar kan Lyngby Storcenter byde deres kunder velkommen til en ny parkeringsoplevelse i deres parkeringskælder. De traditionelle bomme bliver fjernet til fordel for et nyt digitalt nummerpladeregistreringssystem (ANPR), hvilket betyder at man ikke længere skal trække billet ved indkørsel. I stedet bliver det automatisk registreret hvornår man er ankommet til parkeringskælderen, ved hjælp af højteknologiske kameraer. Når man ønsker at forlade kælderen igen skal man blot indtaste sin nummerplade på en af de opstillede betalingsautomater, eller tjekke ud i APCOA PARKING Danmarks parkeringsapp APCOA FLOW.

Det nye digitale system bliver implementeret af APCOA PARKING Danmark fordi Lyngby Storcenter ønsker at løse problemer med kødannelser i kælderen. Hvis du ønsker at læse mere om hvordan Lyngby Storcenters nye parkeringssystem kommer til at fungere, så besøg https://lyngbystorcenter.apcoa.dk.

For kontakt til APCOA PARKING omkring parkering i Lyngby Storcenter ring på 45 26 76 90 eller skriv til lyngbystorcenter[at]apcoa.dk.

 

Læs mere

BroBizz

/arkiv-laes-mere/brobizz/

Parkering gjort nemmere

Den 31. oktober indgik APCOA PARKING og BroBizz A/S i et nyt samarbejde. Samarbejdet gør det muligt, at bruge sin PayByPlate- eller BroBizz aftale som betalingsmulighed igennem vores nye app, APCOA FLOW.

Det nye samarbejde skal sørge for, at du som kunde, får et bedre overblik over dine kørselsudgifter, når du tjekker din BroBizz konto. Når du betaler med din PayByPlate- eller BroBizz aftale er du samtidig altid sikret 5% rabat på din parkering.

Vi glæder os til at offentliggøre flere spændende partnerskaber i den nærmeste fremtid, som vil understøtte vores digitale strategi.

For kontakt ring +45 70231331 eller skriv på mail: brobizz[at]apcoa.dk

Læs meget mere her...

Læs mere

APCOA FLOW

/arkiv-laes-mere/apcoa-flow/

Din nye parkeringsapp

APCOA FLOW er din nye parkeringsapp, som gør det nemt at finde parkering overalt i Danmark.

Når du har parkeret din bil, behøver du ikke bøvle med automat og parkeringsbillet. I APCOA FLOW kan du registrere din bil via registreringsnummeret, og derefter vælge at starte din parkering. Du betaler kun for den tid du bruger, så hvis du bliver færdig med dit ærinde før tid, sparer du også penge på din parkering.

Du kan som noget nyt, samle alle dine kørselsudgifter i APCOA FLOW ved at tilknytte din BroBizz- eller PayByPlate aftale, hvor du herigennem er garanteret 5% rabat på din parkering.

Har du Tivolikort, kan du også få rabat på udvalgte parkeringsfaciliteter, når du tilknytter dit kort til vores nye app.

Læs mere

Åboulevarden 80, Århus

/arkiv-laes-mere/aaboulevarden-80-aarhus/

Single space detection i Århus

På Åboulevarden 80 i Århus, lige ved indkørslen til Magasin, har vi vores første parkeringsfacilitet med single space detection.

Single space detection giver dig et overblik, over hvor mange pladser der er tilbage på parkeringspladsen via sensorer i gulvet ved hver parkeringsplads. Det giver et bedre flow og gør din oplevelse så gnidningsfri som muligt.

Det er på mange måder forløberen for resten af APCOA PARKINGs parkeringsfaciliteter, og vi glæder os til at implementere denne parkeringsteknologi i fremtiden.

Læs mere

Fredagsrock i Tivoli

/arkiv-laes-mere/fredagsrock-i-tivoli/

Den 24. fredagsrock-koncert i år.

I aften spilles sidste fredagsrock-koncert for i år. Det er Søren Huss og Carl Emil Petersen der lukker og slukker med et brag af en koncert. 

Med hans seneste album, Midtlivsvisen, som udkom i 2017, vandt Søren Huss kritikerprisen Steppeulven for årets bedste album. 

Den tidligere forsanger for Ulige Numre, Carl Emil Petersen, åbner årets sidste fredagsrock-koncert. Sidste år udgav han sit debutalbum som soloartist, og tager på landsdækkende turné til foråret. 

Hvis du skal ind og se herrerne spille på plænen i aften, og du har et tivolikort, kan du få rabat i de nærtliggende parkeringsanlæg administreret af APCOA PARKING. 

Parkeringsanlæg: 

Axel Towers

Sagahus

Nyropsgade P-hus


For mere information om fredagsrock: Klik her.

Læs mere

Julemærkefonden

/arkiv-laes-mere/julemaerkefonden/

APCOA PARKING støtter Julemærkefonden og dermed julemærkehjemmene, som giver mange børn smilet tilbage.

APCOA PARKING støtter Julemærkefonden og dermed julemærkehjemmene, som giver mange børn smilet tilbage.

Et julemærkehjem er et midlertidigt hjem for børn, der har brug for en god oplevelse og få nye vaner.

Der findes 4 julemærkehjem i Danmark, og alle lægger vægt på en god og positiv livsstil til gavn for børnene. Julemærkehjemmene tilbyder sunde vaner, både med hensyn til kost, motion og den måde vi behandler hinanden på. Et julemærkehjem giver børnene trygge rammer, og voksne der har tid til at snakke.

Julemærkehjemmene er for alle børn mellem 7 og 14 år.

Læs mere om Julefonden: www.julemaerket.dk

APCOA PARKING og Julemærkefonden: Klik her

Læs mere