“Vores kørsel og parkeringsvaner ændrer sig konstant.”

- Michael Christensen, Adm. direktør i APCOA PARKING Danmark 

 

Hos APCOA mener vi, at vi har et ansvar for at vokse og udvikle os på innovative, ansvarlige og bæredygtige måder. Denne rapport er blot en af de måder, hvorpå vi vil styrke forpligtelsen overfor vores kollegaer, kunder, pladsejere, leverandører, lokalsamfund og det miljø, vi arbejder i i Danmark.

Vores parkeringsområder er i centrum for mobilitet som enten start eller slutpunkt for en rejse med bil, bus, motorcykel eller andre former for transport. Hos APCOA mener vi, at vi kan og bidrage til at gøre hele transportøkosystemet så bæredygtigt som muligt.

Derfor har vi i hele vores europæiske koncern igangsat et ESG initiativ centreret om de tre emner:

 

Miljø

Samfund

Ledelse

 

For at hjælpe os med at drive initiativet hurtigt fremad, har vi i APCOA koncernen indgået et partnerskab med First Climate og har forpligtet os til at måle de relevante emissioner på tværs af koncernen tidligt i 2022, beregnet i overensstemmelse med Greenhouse Gas Protocol. Vi vil fremadrettet årligt rapportere vores fremskridt i forhold til vores CO2-reduktionsmål og de tilknyttede initiativer, vi har taget i vores rejse mod at blive CO2 neutrale.

Det seneste årti er vores sektor begyndt at ændre sig og omfavne innovation i et hurtigere tempo end nogensinde før. Parkering og mobilitet går i højere og højere grad hånd i hånd. Elbiler & -opladning, brug af solcelleanlæg, implementering af ANPR-systemer og kontantløse betalingsmuligheder, mikromobilitet og smart city digitale løsninger, parkering som bymæssige logistikcentre er blot nogle af de innovative tiltag på tværs af sektoren. Med autonome biler, kunstig intelligens (AI), big datas rolle og bæredygtige energikilder i horisonten vil branchen sandsynligvis ændre sig endnu mere.

Vi bestræber os hver dag på at sikre, at vi er den foretrukne bæredygtige partner for alle vores kunder og kan være med til at forbedre deres bidrag til et bedre miljø. Vi ved, at den bedste måde at nå vores mål på er gennem en ansvarlig tilgang til forretning, og vi er stolte af at være med til at innovere mod en lysere fremtid.

Denne rapport beskriver de innovative tiltag, vi som virksomhed bringer på bordet, som understøtter vores bæredygtige mål.

 

APCOA PARKING Danmark | Sustainability Report 2021-2022

 

APCOA PARKING Group | ESG Report 2023


Udrulning af E-charge til opladning af elbiler

 

LED lys og bevægelsessensorer reducerer energiforbruget
Alle firmabiler skiftet til elbiler inden 2030
Udelukkende brug af energi fra vedvarende energikilder i 2025
Kurser i konflikthåndtering for P-vagter