Parkér din bil og kør direkte videre på elløbehjul til den næste aftale

/arkiv-laes-mere/parker-din-bil-og-koer-direkte-videre-paa-elloebehjul-til-den-naeste-aftale/

APCOA PARKING lancerer ny samarbejdsaftale med Voi, så man snart kan finde elløbehjulsparkering på APCOA PARKINGs parkeringsarealer i de store danske byer.

Som en del af APCOA Urban Hubs-konceptet kan man snart finde parkeringspladser til elløbehjul på flere af APCOA PARKINGs parkeringsarealer. Elløbehjulene udlejes af virksomheden Voi, som er Europas største og førende udlejer af elløbehjul.

Det første sted bliver parkeringshuset Åboulevarden 80 i Aarhus, og der er planer om at udvide samarbejdet til andre store byer i Danmark, blandt andre København, Odense og Aalborg. Elløbehjulene vil blive parkeret i Vois specialdesignede stativer, der er lavet af genbrugsstål. Stativerne skal sikre, at løbehjulene står stabilt, således at de ikke kan vælte og være til gene for hverken bilister eller fodgængere.

Gennem den nye samarbejdsaftale vil APCOA og Voi gøre det lettere for byens bilister at parkere bilen og samtidig køre grønt på den sidste del af strækningen. På den måde mindskes både bytrafikken, men også udledningen af CO2.

“Vi er meget stolte af vores nye partnerskab med APCOA, som passer rigtig godt ind i vores målsætning om at skabe mere grøn og let tilgængelig mobilitet i byerne. Det er helt oplagt at tilbyde de bilister, som har behov for at tage bilen et stykke af vejen, et af vores elløbehjul til den sidste del af rejsen ind til centrum,” siger Kristian Agerbo, der er nordisk direktør for politik og byudvikling i Voi. Udover at gøre den enkelte bilists rejse mere grøn, er målet også at reducere den såkaldte søgetrafik i Aarhus.

“Ved at køre direkte hen og parkere bilen i APCOAs parkeringshus og derefter tage et elløbehjul videre til slutdestinationen, undgår man at spilde tid på at køre rundt og lede efter en parkeringsplads inde i centrum, hvilket ofte kan være svært. På den måde mindsker vi både søgetrafikken i byen, men vi frigiver også mere plads på vejene og skaber et mindre luft- og støjforurenet miljø,” siger Kristian Agerbo fra Voi.

Ifølge Dan Kirk, der er Head of Marketing, Business Development & Consumer Relations hos APCOA PARKING, er der ingen tvivl om, at elløbehjul er kommet for at blive i byerne som supplement til den offentlige transport. En af årsagerne til, at APCOA PARKING har indgået samarbejde med Voi, er, at mikromobilitetskonceptet passer rigtig godt til APCOAs eget parkeringskoncept APCOA Urban Hubs, som går ud på at forbinde parkering med mobilitet og tjenester til det moderne byliv.

”Vi ser rigtig gerne, at folk i stedet for at køre rundt og lede efter en parkeringsplads på gaden, bare kørte direkte ned i et af vores parkeringshuse – det giver mindre søgetrafik og mindre CO2 udledning i byerne. Som det er nu, kan man desuden få ladet sin elbil mens den står parkeret i et af vores parkeringshuse og hente pakker med hjem fra en pakkeboks. Med partnerskabet med Voi kan vores parkeringsgæster nu også tage et løbehjul videre til den næste aftale i byen. Alle disse tiltag bidrager til en nemmere hverdag for vores parkeringsgæster,” siger Dan Kirk.

Yderligere oplysninger:
Dan Kirk
Head of Marketing, Business Development & Consumer Relations i APCOA PARKING
dak@apcoa.dk / tlf. 51 25 89 71

Kristian Agerbo
Nordisk direktør for politik og byudvikling i Voi
kristian.agerbo@voiapp.io / tlf. 51 99 20 00

Om Voi
Voi blev grundlagt i Sverige i 2018 og var Europas første udlejer af el-løbehjul. I dag er Voi Europas største og førende udlejer af elløbehjul, som opererer i over 70 byer i 11 lande. Voi har mere end 6 mio. registrerede brugere og har til dato leveret over 60 mio. sikre og bæredygtige ture. Voi udlejer elløbehjul i flere danske byer herunder Aarhus, Odense og Aalborg. Siden januar 2020 har Vois drift i Aarhus været fuldstændig CO2-neutral, og elløbehjulene er i dag drevet af 100 pct. grøn strøm fra Ørsted, og den daglige drift, herunder batteriskift på elløbehjulene, foregår med elektriske ladcykler og el-biler.

Om APCOA PARKING Group
APCOA PARKING Group er Europas førende parkeringsoperatør med 50 års brancheerfaring. Med sine 5.500 ansatte administrerer virksomheden mere end 1,5 millioner individuelle parkeringspladser på over 11.000 placeringer i 13 europæiske lande. Disse omfatter parkeringspladser ved 1.800 by- og indkøbscentre, 400 hoteller, 250 jernbanestationer, 150 hospitaler og over 60 europæiske lufthavne. Samlet set, dækker APCOA områder, som ligger i nærheden af 70% af befolkningen i APCOAs 13 lande. APCOA er med sin konsekvente "asset light"-forretningsmodel den pålidelige partner, der maksimerer værdien for private og offentlige ejendomsejere.

Via sin åbne digitale platform, APCOA FLOW, forbinder virksomheden parkeringspladser på gaden, og væk fra gaden med kunder, partnere, forbrugere og deres køretøjer. Baseret på denne teknologi omdanner APCOA sine parkeringspladser til Urban Hubs, og leverer den fysiske og digitale infrastruktur til mobilitet, logistik, e-opladning og teknologibaserede tjenester. Kunderne drager fordel af innovative og praktiske oplevelser leveret af APCOA og deres partnere, der bruger parkeringspladserne til at levere deres tjenester. Det kommer også miljøet til gode, da virksomheden aktivt bidrager til reduktion af emissioner i byer ved at mindske trafikmængden til logistik og parkeringssøgetrafik. Ved at forbinde parkering, mobilitet og tjenester til bylivet er APCOA sat i stilling til at være en integreret del af det digitale og fysiske byøkosystem.

to top

Nyt koncept: Få bilen ladet op, forruden skiftet og dine pakker leveret, mens bilen holder parkeret

/arkiv-laes-mere/nyt-koncept-faa-bilen-ladet-op-forruden-skiftet-og-dine-pakker-leveret-mens-bilen-holder-parkeret/

APCOA PARKING lancerer nyt ”Urban Hub”-koncept i parkeringskælderen under Axel Towers i København og præsenterer samtidig nye samarbejdsaftaler med Siemens og Ryds Bilglas.

Med en travl hverdag, som ofte omhandler mange gøremål – lige fra at hente og bringe børnene over at købe ind og hente pakker til huske at få bilen vasket en gang i mellem – står ”mere tid til de sjove ting i livet” givetvis højt på mange danskeres ønskeliste.

Nu gør APCOA PARKING en indsats for at opfylde ønsket om en nemmere hverdag og mere tid til familie eller hobbies. Det sker med lanceringen af det første danske ”Urban Hub”-koncept i parkeringskælderen under Axel Towers i centrum af København.

”Urban Hub” er APCOA-koncernens nyeste parkeringsrelaterede koncept og udrulles snart på koncernniveau i alle 13 APCOA-lande. ”Urban Hub ”går i sin enkelthed ud på at bruge en parkeringsplads som central for alle mulige ekstra services udover kerneydelsen parkering, og det kan være alt fra ladning af elbiler til levering af pakker.

Den første ”Urban Hub” i Danmark indebærer helt konkret, at man, mens bilen holder parkeret i Axel Towers, fremover blandt andet kan få bilen ladet op i de el-ladestandere, som Siemens netop har installeret, få udskiftet eller repareret ruder i bilen qua et nyt samarbejde med Ryds Bilglas og få sine pakker leveret i en Nærboks i parkeringskælderen takket være APCOA PARKINGs samarbejde med Nordic Infrastructure.

Som en særlig ny service for ejere af store biler lancerer APCOA PARKING samtidig det nye koncept ”XXL-parkering” i Axel Towers, hvor størrelsen pr. plads er halvanden gang så stor som i normale parkeringsbåse.

”Det ligger os meget på sinde, at både vores kunder i Axel Towers og alle andre, der benytter parkeringsanlægget, får en så god oplevelse som muligt, mens deres bil er parkeret i en af de smukkeste og mest centralt placerede ejendomme i København. Vi er helt enige i APCOAs vision om at tilbyde yderligere services i den tid, hvor bilen holder parkeret – og vi glæder os over, at de nye tiltag samtidig giver vores kunder og besøgende nye muligheder og merværdi, hvilket er fuldstændig i tråd i med vores egen strategi om at udvikle relevante servicetilbud til vores kunder,” understreger Martin Vang Hansen.

Han oplyser, at ”Urban Hub”-konceptet senere vil blive udvidet med endnu flere tilbud, og at modellen fra Axel Towers vil få følgeskab af lignende muligheder i nogle af APCOAs andre parkeringsanlæg i Danmark.

”Det er min klare overbevisning, at langt de fleste af os ønsker mere tid i den travle hverdag til at være sammen med familien eller til at pleje vores hobbies. For APCOA PARKING er det en væsentlig del af vores vision som virksomhed, at vi gerne vil forbinde parkering med mobilitet, og det kan vi gøre ved at tilbyde en række services, som kan blive udført på parkeringspladsen, når man alligevel har sin bil parkeret. Jeg forventer, at der vil blive taget rigtig godt imod de nye muligheder, som vi fremover tilbyder vores kunder, mens bilen holder i kælderen under Axel Towers,” siger Michael Christensen.

Administrerende direktør i APCOA PARKING Michael Christensen glæder sig over, at ”Urban Hub”-projektet efter lang tids forberedelse nu er klar til at blive rullet ud i Axel Towers.

Det nye samarbejde med Siemens betyder, at Axel Towers bliver landets første betalingsparkeringsanlæg, hvor APCOA PARKING opstiller el-ladestandere. Også samarbejdet med Ryds Bilglas om muligheden for at få udskiftet eller repareret ruder i den parkerede bil er det første af sin art i Danmark, mens konceptet med at kombinere parkering på nogle af APCOAs anlæg og afhentning af pakker i Nærbokse blev skudt i gang i slutningen af 2019.

Axel Towers ejes af ATP Ejendomme, Industriens Pension og PFA Ejendomme, og drift og udlejning varetages af ATP Ejendomme. Administrerende direktør i ATP Ejendomme, Martin Vang Hansen, har store forventninger til de nye muligheder, som alle, der parkerer i de fem parkeringsdæk under Axel Towers, fremover bliver tilbudt.

For ATP Ejendomme er Axel Towers det første, men ikke sidste, parkeringsanlæg, hvor der vil komme tilbud til lejerne og de besøgende om blandt andet at kunne få bilen ladet op, mens den holder parkeret.

Læs mere

”APCOA Urban Hubs” leverer den fysiske og digitale serviceinfrastruktur til et bæredygtigt byliv

/arkiv-laes-mere/apcoa-urban-hubs-leverer-den-fysiske-og-digitale-serviceinfrastruktur-til-et-baeredygtigt-byliv/
  • APCOA åbner ”Urban Hubs” parkeringsområder med henblik på at levere den fysiske og digitale infrastruktur inden for mobilitet, elektrificering, logistik og on-demand-tjenester til strategiske partnere.
  • Med den strategiske udvidelse af sin produktportefølje danner APCOA et integreret økosystem af Smart City samt Smart Mobility-tjenester. Hermed bidrager APCOA aktivt til en bæredygtig transformation af byområder og reducering af CO2-udledninger.
  • APCOA ser et betydeligt indtægtspotentiale ved at åbne mere end 1,5 millioner parkeringspladser og over 1,9 millioner kvm tilgængelige logistikområder for bylogistik, mobilitet, infrastruktur til elektrisk opladning og teknologitjenester.
  • Ejendomsejere kan drage fordel af at indlemme deres ejendomme i det digitale urbane økosystem samt få adgang til APCOAs eksklusive netværk af partnere.
  • APCOAs strategiske partnere omfatter blandt andet Bosch, BVG, Daimler, E.ON, HERE Technologies, Sixt og UFO Drive.

Stuttgart/Vejle, 08. marts 2021 – APCOA PARKING (APCOA), Europas førende parkeringspladsoperatør, har lanceret ”APCOA Urban Hubs” for at skabe et integreret økosystem til den fremtidssikrede og bæredygtige brug af parkeringsområder. For at udvikle og implementere deres egne forretningsmodeller, får strategiske partnere nu adgang til APCOAs fysiske samt digitale infrastrukturer. Kunderne på parkeringsområder drager fordel af et udvalg af adskillige innovative tjenester og produkter, og ejendomsejernes ejendomme får højere parkeringsfrekvenser grundet den brede vifte af ekstra tjenester, der er baseret på APCOAs stærke netværk af strategiske partnere.

”Den digitale økonomi og on-demand-økonomien, især inden for mobilitet og logistik, har brug for et fysisk grundlag samt en smart og fleksibel infrastruktur. Med mere end 11.000 P-anlæg, har vi skabt Europas største netværk af digitale parkeringsområder. Vores hubs kombinerer parkering med logistik- og teknologitjenester, delte mobilitetsplatforme og opladningsinfrastruktur til elektriske køretøjer – herved bidrages der til skabelsen af fremtidens smarte byer”, forklarer Philippe Op de Beeck, CEO for APCOA PARKING Group.

Under brandet ”APCOA Urban Hubs” udvikler APCOA funktionaliteter i sine parkeringsfaciliteter, og integrerer dem i et dedikeret digitalt økosystem baseret på virksomhedens egen digitale platform, APCOA FLOW. Dermed omdannes alle parkeringsområder til potentielle hubs med en bred vifte af bæredygtige tjenester. Virksomhedens indledende fokus er parkeringshuse med flere etager i indre byområder. Disse placeringer tilbyder det største potentiale for at forbedre effektiviteten af last-mile-logistik og reducere logistiktrafik i indre byområder. Som resultat heraf opnås en betydelige reducering af CO2-udledninger. Ved at øge udbuddet af elektrisk opladningsinfrastruktur støtter ”APCOA Urban Hubs” også aktivt overgangen fra mobilitet til elektrisk mobilitet. Byboere og pendlere uden egen parkeringsplads eller ladestander vil kunne finde et passende tilbud i ”APCOAs Urban Hubs”. Et køb af et elektrisk køretøj bliver nemlig kun tiltalende, når der er garanteret adgang til denne infrastruktur.

”I løbet af de næste par år vil vi løbende udvide vores netværk gennem hele Europa med flere hundrede ”APCOA Urban Hubs”. Vores ekspertise skaber værdi for ejendomsejere ved at diversificere pengestrømme, og muliggøre en bæredygtig strategi. Dette har en positiv indvirkning på den langsigtede værdi af ejendomsejernes aktiver. Vi har i øjeblikket lovende samtaler med et stort antal potentielle partnere. Alle partnere sætter pris på vores høje placeringstæthed, og det faktum at der kan nås ud til 230 millioner forbrugere omkring vores ejendomme i europæiske bycentre. Derfor er vores nuværende og potentielle partnere ivrige efter at drage fordel af APCOAs avancerede digitale netværk netop for at forbedre deres egne forretningsmodeller ”, forklarer Op de Beeck. I øjeblikket er Bosch, BVG, Daimler, E.ON, HERE Technologies, Sixt og UFO Drive blandt APCOAs strategiske partnere.

APCOA-brandet har længe været synonymt med konsistent implementering af en omfattende digitaliserings- og innovationsstrategi. I 2018 lancerede virksomheden sin multiprisvindende, skalerbare platform APCOA FLOW, som giver partnere integreret adgang til parkeringspladser i byen. ”Ved hjælp af APCOA FLOW, er vi enormt godt rustet til at imødekomme de udfordringer, der er forbundet med udviklingen af parkeringspladsen, og også kravene fra byerne og kommunerne. Ved aktivt at forudse og hjælpe med at udforme de grundlæggende økonomiske og samfundsmæssige processer, kan det lykkes os at tilpasse os og drage fordel af disse ændringer”, siger Op de Beeck.
”Urban Hub” er APCOAs svar på nogle af tidens største tendenser, eksempelvis den betydelige vækst inden for online- og on-demand-handel, (der driver efterspørgslen efter logistikplads i indre by) stigende urbanisering samt stigningen i elektrisk mobilitet.

Kontakt: APCOA PARKING Holdings GmbH, Sebastian Merkle, Flughafenstr. 34, 70624 Stuttgart-lufthavn, T: +49 711-94791-0

Læs mere

APCOA og Siemens indgår partnerskab om nem opladning af elbiler

/arkiv-laes-mere/apcoa-og-siemens-indgaar-partnerskab-om-nem-opladning-af-elbiler/

APCOA PARKING og Siemens har netop indgået en ny partnerskabsaftale, som betyder, at der installeres elladestandere i en række af APCOA PARKINGs parkeringsanlæg. Alle, også ikke-abonnenter, kan betale for parkering og strøm via APCOA FLOW-appen.

Hver sjette nye bil, der blev solgt i Danmark i 2020, var en elbil eller plugin-hybridbil, og tal fra starten af 2021 indikerer, at der i år kommer yderligere strøm på udviklingen, som skal føre til, at der i 2030 kører 775.000 el- og hybridbiler på de danske veje.

Dén målsætning kræver tusindvis af elladestandere. Og nu tager APCOA PARKING i Danmark via et nyt partnerskab med Siemens Danmark første skridt i retning af, at det skal være hurtigt, nemt og billigt at få el- eller hybridbilen ladet op, mens den holder parkeret.

Første betalingsparkeringsanlæg, hvor der skal sættes elladestandere op, er i Axel Towers i centrum af København. Den bliver den første i en række af APCOA PARKINGs 2.500 p-huse, p-kældre og p-pladser.
Samarbejdet med Siemens omfatter levering, installation og service af ladestandere på APCOA PARKINGs parkeringspladser rundt i Danmark. Konceptet adskiller sig ved, at det er åbent og tilgængeligt for alle. – Man skal ikke tegne et abonnement, man kan betale for parkering og opladning samtidigt i APCOA FLOW-appen.

Ifølge Dan Kirk, der er chef for marketing, forretningsudvikling og kunderelationer i APCOA PARKING, er Siemens blevet valgt som samarbejdspartner, da de lever op til de høje kvalitetskrav, som APCOA har til sine samarbejdspartnere om knowhow og teknisk kunnen samt en åben tilgang til en integration for fremtidige løsninger.

”I APCOA PARKING er vi glade for og stolte over, at vi har indgået partnerskab med Siemens Danmark omkring vores e-charge koncept. Vi har igennem de seneste år arbejdet på en løsning, der kan imødekomme de krav og ønsker, der er i markedet fra vores kunder og fra øvrige forbrugere. Vi får med dette samarbejde mulighed for at tilbyde den løsning, som vi mener er den bedste, både for vores nuværende kunder og for andre danskere, som kan besøge vores parkeringsanlæg, oplade bilen til markedets mest fordelagtige priser og – ikke mindst – gøre det uden noget abonnement eller anden form for binding,” siger Dan Kirk.

Også Jesper Skou, divisionsdirektør i Siemens, glæder sig over det nye samarbejde.

”Hvis der skal flere elbiler på vejene, er en effektiv elektrisk infrastruktur afgørende. Med partnerskabet kombinerer vi Siemens’ intelligente ladestandere med APCOAs stærke brugerinterface, der som noget nyt på markedet giver alle og enhver mulighed for at parkere og oplade elbilen samtidig. På den måde bliver opladningen både nem og billig, så vi ser frem til et fortsat styrket samarbejde”, siger Jesper Skou.

Læs mere

APCOA PARKING og Tivoli fortsætter samarbejde i yderligere tre år

/arkiv-laes-mere/apcoa-parking-og-forlystelsesparken-tivoli-har-forlaenget-sit-samarbejde-frem-til-og-med-2023-til-glae/

APCOA PARKING og forlystelsesparken Tivoli har forlænget sit samarbejde frem til og med 2023 til glæde for gæsterne i Danmarks største turistattraktion. Også i de kommende tre år kan Tivoli-oplevelsen starte allerede, når bilen skal parkeres.

APCOA PARKING og Tivoli har således netop forlænget sin partnerskabsaftale med yderligere tre år, og det betyder, at alle Tivoli-gæster, som ankommer til forlystelsesparken i bil, fortsat i 2021, 2022 og 2023 kan parkere bilen til attraktive priser i Axel Towers lige over for Tivolis hovedindgang.

Både for Tivolis kortholdere og medlemmer af Tivoli Erhvervsklub indebærer samarbejdet mellem APCOA PARKING og Tivoli permanente rabataftaler. Samtidig vil der i de kommende tre år ligesom hidtil være attraktive kampagnetilbud til alle de øvrige gæster i Danmarks største turistattraktion, der ankommer i bil og ønsker at parkere i Axel Towers´ parkeringskælder.

Ifølge chef for marketing, forretningsudvikling og kunderelationer i APCOA PARKING Dan Kirk er der flere nye tiltag i vente til snarlig præsentation.

”Vi glæder os meget over forlængelsen af vores glimrende samarbejde med Tivoli. For os er det vigtigt, at den gode oplevelse ved besøget i Tivoli starter allerede i parkeringsanlægget, og vi ser frem til snart at kunne præsentere en række nye, stærke digitale tiltag, der gør det endnu hurtigere og nemmere at betale for parkeringen, og som i endnu højere grad end hidtil binder parkeringen i Axel Towers og besøget i forlystelsesparken sammen,” siger Dan Kirk.

Læs mere om partnerskabet på APCOA PARKINGs hjemmeside her.

Læs mere

Billig parkering skal sætte gang i butikker og restauranters salg efter coronakrisen

/arkiv-laes-mere/billig-parkering-skal-saette-gang-i-butikker-og-restauranters-salg-efter-coronakrisen/

De mange butikker i butikscentre, restauranter og caféer, som har holdt lukket under coronakrisen og mistet omsætning for store beløb, får nu i forbindelse med genåbningen en hjælpende hånd fra APCOA PARKING.

Parkeringsselskabet har nemlig besluttet at gøre parkering på udvalgte parkeringsanlæg over hele landet, blandt andet i København, Aarhus og Odense, 50 procent billigere fra dags dato og i første omgang i 3 uger frem til den 15 juni.

”Coronakrisen har haft uoverskuelige økonomiske konsekvenser for rigtig mange butiksejere og restauratører, som blandt andet har tabt omsætning, er brændt inde med store varelagre og har været nødt til at afskedige medarbejdere. Nu, hvor regeringen har givet grønt lys for næste fase af genåbningen af det danske samfund, gælder det om at få hjulene i gang hurtigst muligt. Og vi håber, at vi med tilbuddet om billig parkering på en række af vores parkeringsanlæg blandt andet i landets tre største byer kan give vores bidrag til øget omsætning i butikkerne og flere gæster på restauranterne og caféerne,” siger administrerende direktør i APCOA PARKING i Danmark, Michael Christensen.

Rent praktisk udløses rabatten på 50 procent ved at indtaste koden CORONA2020 i APCOA FLOW-appen, når man hele dagen parkerer på et af de udvalgte APCOAs parkeringsanlæg blandt andet i København, Aarhus og Odense. Rabatten bliver dermed automatisk fratrukket og vil fremgå af den kvittering, man modtager efter endt parkering.

Se mere om, hvor og hvordan rabatten bruges her: https://kampagne.apcoa.dk/

Læs mere